Auto ¿grønt? Få ham en forsikring

Oppfattet som grønne biler som kombinerer maskindrevet motor og forbrenningsmotor, vil hybridbiler gi betydelige besparelser på pumpen, men vil gjøre det samme med selskapet ditt? Ikke akkurat.

Hvis du cotizas en forsikringsgiver for en hybridbil Toyota Corolla og annen forsikring for en normal bil, til det første koste deg mer sikre, ifølge selskapet at du rådfører deg. Maksimal rabatt tilgjengelig for hybrider er 10%, men vi må også regne med faktorer som er kvalifisert for rabatten, som varierer i henhold til selskapet. Ikke alle hybrider kvalifisere for en "grønn" rabatt.

For å motta en rabatt på politikken med selskapet, til hybrid være en sann hybrid, noe som betyr at den elektriske motoren på en bil halvparten hybrid hjelper motoren med bensin, men når bilen er i bevegelse, bensin motor noensinne den er på. Ekte hybrid elektrisk kraft farten til de når en viss fartsgrense. Derfor rabatten gjelder ikke for en delvis hybrid.

Bilforsikring for hybrider er underlagt alle pris faktorer som brukes for alle ikke-hybridbil kreditt historie, ledelse, geografisk plassering, alder, antall kilometer, og så videre. Disse kriteriene er benyttet for å bestemme Bilforsikring priser av alle biler, inkludert hybrider. Verdien av bilen og alder er også faktorer i det beløpet du må betale for din bilforsikring. Selskapet har til å betale for reparasjon eller erstatning i tilfelle en ulykke, er dette en annen grunn til at forsikringsselskapene betalt mer for å sikre en hybridbil, pluss at de er dyrere enn bensin biler.

Bilene de har logget flere kilometer høyere bidrag til auto forsikringsselskapene.

Kjøring vaner og trender vedrørende krav om hybridbiler også spille en viktig rolle i høyere forekomst av forsikringen din. Hybridbiler har høyere kjørelengde enn sine tradisjonelle kolleger, noe som resulterer i flere bil forsikringskrav.

Til dette må vi legge til at hybrider blir mer involvert i flere ulykker. Dette kan skyldes delvis til folk som ønsker å spare på drivstoff de foretrekker en normal hybridbil.

Et sjokk fører til høyere priser med selskapet ditt

Drivere av hybrid og hybrid luksus SUV kolliderer oftere enn de tradisjonelle luksusbiler og kjøre kolleger. I USA bilførere Lexus GS450h, hybrid, luksus fire-dørs og var i flest ulykker av hybrider i 2009. Fender bøyde og ødelagte støtfangere i tillegg til forsikring for hybridbiler på vei oppover .

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha