Auto Måleverktøy

 Det finnes mange verktøy som brukes i bilindustrien for å hjelpe design, montere og testbiler. Måleverktøy brukes i alle prosesser, fra design til de statlige endelige tester og feilsøking. Automotive måleverktøy blir brukt til å måle lengde, bredde, dybde og romtemperatur, og avstanden mellom partene.

 Calipers og mikrometer

 Calipers og mikrometer benyttes for å måle de fysiske dimensjoner av visse deler. Mikrometer brukes til å måle små viktige dokumenter skal ha sine nøyaktige dimensjoner til millimeter. Den vanligste type målepunkter som brukes i bilindustrien er Fowler bøylen, noe som er svært lik en skyvelære, og kan brukes til å måle den indre og ytre diameter av produksjonsrøret.

 Multimetre

 Multimetre brukes både i produksjonen og i feilsøking bilen, sørge for at strømstyrken og kraften i det elektriske systemet er riktig, og oppdage kortslutninger. En multimeter kan måle strøm, spenning og elektrisk motstand. Multimetre kan også være utstyrt med digitale termometere og magnetiske tilbake, slik at de kan festes til kroppen eller chassis av en bil slik at du kan bruke hendene til andre oppgaver.

 Automotive termometer

 En motor termometer brukes til å oppdage hvis motoren er overopphetet. De er vanligvis infrarøde termometre, og har ekstrem presisjon. De kan også brukes til å detektere lekkasje av luftkondisjoneringssystem, og er i stand til å detektere både overopphetede regioner og avkjølt.

 Auto Testere

 Automatiske testere kan være alt fra enkle håndverktøy til komplekse bilen står som vil måle ulike parametre av bilen, for eksempel motorkraften eller røyk. Bærbare testere er vanligvis brukt for å måle brennstofftrykket, dekktrykk og nivået av ladningen bilbatteriet. Disse verktøyene kan vanligvis finnes på en bensinstasjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha