Avslørte noen myter om PR

 Det er ironisk: Et formål med PR er å få en god presse og unngå dårlig trykk, men PR seg selv er ganske dårlig trykk hatt gjennom årene. Bildet av PR er produsert i forbindelse med kollektive flacks livnærte dekker opp giftige utslipp og oljelekkasjer; av hawkers svever rundt Paris Hilton eller P. Diddy; og ved Hollywood agenter gjøre rehab tidsplan narkomane filmstjerner 'fra avisene.

 Det første steget mot å bli en vellykket PR-utøveren er å skille myten fra virkeligheten. Her er noen av de vanligste misforståelsene om PR.

 Pressemeldinger virker ikke lenger

 Reality: Pressemeldinger gjør jobben, og de er ofte den mest kostnadseffektive og minst tidkrevende form for PR. Ingen PR-verktøy er enklere å bruke, eller så effektiv som en grunnleggende, velskrevet, kort pressemelding på grunnlag av en sterk krok eller vinkel. Pressemeldinger fortsatt arbeid. De fungerer godt. De er enkle å produsere og distribuere billig.

 "Lovlig" media snub PR

 Reality: En stor del av "nyheter" du leser i avisen, høre på radio og se på TV har sin opprinnelse i PR-materialet fra organisasjoner og bedrifter på jakt etter årsaker, produkter eller tjenester for å fremme for å sende media.

 Nesten alle medier stikkontakt som du er ute etter publisitet kan påvirkes til å gi deg noen dekning, forut materialer med vilje, og du kan tilby eller en historie av genuin interesse for et publikum.

 Redaktører ønsker å spise og drikke

 Reality: Redaktører har ikke tid til å spise og drikke. Dette er en utvidelse av myten om at nær personlig kontakt med media, er nødvendig for å få medieoppmerksomhet. De fleste redaktører foretrekker PR kilder, selv gode holde på armlengdes avstand. De foretrekker å historien ideer og forslag mottatt i et brev eller pressemelding snarere enn å ha dataene som overføres i en lang samtale. De fleste redaktører og produsenter er print-orientert og derfor foretrekker skriftlig kommunikasjon; hvis de har spørsmål de vil stille. Hvis et intervju er nødvendig, ville de heller være fem minutter over telefon enn en to-timers lunsj.

 Brevpost er fryktelig; kurer og faks fungerer fint

 Reality: En enkel en- eller to-siders pressemelding sendt til redaksjonen via A-post er like effektiv som faks eller kurer, slik som Federal Express, UPS eller DHL - og mye, mye billigere.

 Som for elektronisk innsending, noen tidsskrifter velkommen mer vanlig materiale som sendes på CD eller via Internett, men standardformatet er fortsatt en trykt script, og dette er 99,99 prosent av tidsskriftene akseptert i USA. Hvis du kan tilby en datafil, gå videre. Men det er ikke nødvendig, og det vanligvis ikke vil øke sjansene for aksept.

 Hver hendelse vil bli sjekket og bekreftet i media

 Reality: De fleste PR-materiale blir plukket opp og båret med nesten ingen bekreftelse overhodet. Aviser og kringkastere har ikke nok folk til å sjekke hver faktum. Redaktører og produsenter har en tendens til PR-materiale kjører ganske mye som er; hvis de jobber, er det vanligvis for stil, grammatikk, og plassbegrensninger, ikke legge til, eller fakta.

 Å få publisitet er et spørsmål om flaks og timing

 Reality: Sjanse favoriserer forberedt sinn, og timingen kan være kontrollerte Folk som ikke lykkes i å vise PR er ofte de som har lykkes med mistenksomhet og kynisme .. "Åh, de er heldige," executive krav på Ett selskap som ser en positiv historie om sin konkurrent i en stor industri magasin. "De trenger disse stab skribent kontaktet rett historien til rett tid."

 I PR, markedsføring, profilering, introduksjon av nye produkter og salg, er timingen avgjørende: Du lykkes i stor grad fordi du når dine kontakter med media, publikum, eller prospekt i akkurat riktig øyeblikk.

 Det tar ikke mye tid

 PR som får resultater krever en investering av tid, uansett hvor mye penger er involvert. Du trenger ikke å skrive en pressemelding og se det i avisen neste morgen. Mye tid går med på å skrive, utvikle hensiktsmessige medielister, og viktigst, gjør oppfølgingstelefonsamtaler før noe faktisk treffer pressen. Hvis du sender tusen pressemeldinger, må du gjøre tusen samtaler. Bruke den tiden er hvordan man skal få de beste resultatene. Jo mer tid du legger i, jo mer får du ut.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha