Barn vold. Mødre lidelser. Farlig psykisk vold

I denne artikkelen går vi tilbake til ta opp spørsmålet om mødre som praktiserer emosjonell, psykisk og fysisk vold mot sine egne barn. Det er et sterkt tema, det er ofte utrolig å vite at så mange mødre misbruke sine barn, og mange gjør det for å bringe dem til døden. Vår sunn fornuft kan ikke tenke dette barnet vold fra foreldrene, men ser på situasjonen objektivt kunne si at mange av disse kvinnene blir skadet, mishandlet samtidig av sin partner i lang tid, og dette predisponerer dem å laste ned denne raseri mot sine egne barn, ofte i en nesten automatisk måte, som om dette var normalt, ikke slutte å tenke et sekund å stoppe mishandlingen av barna sine, de er lastet ned. Dette er selvfølgelig utenkelig, det er ingen begrunnelse for barnemishandling på noen måte, så vi må trekke sirkelen av vold mot barn og deretter moren å behandle raskt.

Det bør bemerkes her at det er viktig, haster, imperativ, avdekke vold siden begynnelsen, de første symptomene på mishandling er tid for handling, sette grenser, dempe vold, der det er mulig enig, planlegge en familie i harmoni eller hvis installert emosjonell vold, og hvor du kan se at det ikke er vilje til å endre seg, for å se om oppløsningen av paret for å hindre vekst av misbruk med sitt følge av psykiske lidelser hos kvinner er nødvendig, i dette tilfelle kan noe som fører til barnet vold mot barn.

Omsorgssvikt, også kalt psykisk mishandling er en form for barnemishandling og oppstår når mor gir barnet med vilje ikke sine grunnleggende behov eller uaktsomt forsømmer deres velferd. Slike behov inkluderer mat, husly, klær og medisinsk hjelp. Barnet kan også mangle et trygt miljø og emosjonell støtte fra voksne. Moren kan ignorere fornærmende, krenkende eller truende barnet med vold.

Årsaker og risikofaktorer

Risikofaktorer kan inkludere fattigdom, andre belastninger i familien, psykiske lidelser eller rusmisbruk av foreldre eller omsorgspersoner. Misbrukte barn står i fare for å bli overgripere andre som voksne.

Symptomer på psykiske overgrep kan omfatte:

Vansker i skolen Spiseforstyrrelser, forårsaker vekttap eller dårlig vektøkning Emosjonelle problemer som lav selvfølelse, depresjon og angst Opprørsk oppførsel Søvnforstyrrelser

Behandling av misbrukt barn kan omfatte ernæringsmessige og mentale helse terapi. Det kan være nødvendig å fjerne barnet fra hjemmet for å hindre ytterligere misbruk.

Alle som mistenker denne formen for barnemishandling bør rapportere saken til barnevernet eller politiet. Loven krever helsearbeidere, ansatte i skoler og barnepass fagfolk til å rapportere mistanke om misbruk.

Behandling for misbrukere kan involvere foreldre klasser, samt behandlinger for psykisk sykdom, alkoholisme eller narkotikamisbruk.

Med behandling, kan noen barn og foreldre bli gjenforent som en familie. Den langsiktige utfallet avhenger av alvorlighetsgraden av misbruket, hvor lenge barnet har blitt misbrukt, og suksessen til psykoterapi

Komplikasjoner

Som med alle former for barnemishandling, muligheten for alvorlig skade eller død inntreffer.

Andre langsiktige problemer kan omfatte manglende selvtillit, depresjon, opprørsk oppførsel og bli en person som mishandler andre i voksen alder.

Ring legen din dersom barnet ditt har uforklarlige endringer i atferd, som fysiske endringer som skader, uforklarlig vekttap eller alvorlig tretthet.

Samfunnet programmer, for eksempel hjemmebesøk av sosialarbeidere kan hjelpe familier endre atferd eller hindre starten av misbruk i høyrisikofamilier.

Skolebaserte programmer for å forbedre foreldre, kommunikasjon og selvbilde er viktig for å hindre fremtidig misbruk og kan føre til identifisering av misbrukte barn.

Barns fysiske VOLD

De fysiske tegnene på overgrep mot barn pleide å bli kalt ramponert barnet syndrom. Dette syndromet referert til flere brudd i forskjellige stadier av helbredelse. Frakturer oppstår på ulike tidspunkt hos barn for ung til å ha hatt brudd som følge av en ulykke.

Fysisk barnemishandling eller ikke-tilfeldig barnet traumer refererer ikke bare til flere brudd på ulike alderstrinn, men dekker også mange andre tegn på skade.

Fysisk mishandling tendens til å oppstå i øyeblikk av stor stress når mor eksploderer i sinne på barnet. Mange av dem som begår fysiske overgrep ble mishandlet seg selv som barn, og som et resultat, trenger ofte ikke klar over at overgrep ikke er hensiktsmessig disiplin. Folk som begår fysiske overgrep også ofte har liten evne til å kontrollere sine impulser, som hindrer dem fra å tenke på hva som skjer som et resultat av sine handlinger.

Fordi de voksne er selvsagt mye sterkere og større enn barn, kan en misbrukt barn bli alvorlig skadet eller drept utilsiktet. For eksempel riste en baby, særlig hvis hodet treffer noe, selv mot en myk gjenstand som en madrass eller pute, kan føre til blødninger i hjernen, noe som kan føre til permanent hjerneskade eller død.

Dessverre, er frekvensen av barnemishandling ganske høy og den vanligste formen er omsorgssvikt. Barnemishandling er ansvarlig for minst 1.400 dødsfall blant barn hvert år.

Risikofaktorer for foreldre mishandler sine barn inkluderer:

Fattigdom Mangel på utdanning Å være alenemor Alkoholisme Andre former for narkotika

Symptomer på overgrep inkluderer:

Uvanlige og uforklarlige benbrudd Blåmerker formet hender, fingre eller gjenstander Blåmerker i områder hvor normal barndom aktiviteter ville ikke føre disse skadene Svimerker observert når et barn har blitt dyppet i varmt vann som straff, spesielt brenne mønstre i en "hanske" eller "sokk" Vanligvis brenner til hender, armer eller rumpe av barn, fra elektriske ovner, radiatorer, varmeovner eller andre varme gjenstander Laget brennmerker på utsatte områder eller kjønnsorganene Sorte øyne i et spedbarn eller lignende uforklarlig skade på et barn Menneskelige bitemerker Welt merker Merker rundt halsen indikerer kvelning forsøk Sirkulære tegn rundt håndledd eller ankler Bevis på uforklarlig mageskade Uforklarlig tap av bevissthet i et barn

Typiske skader i misbrukte barn inkluderer:

Blødning på baksiden av øyet som er observert i tilfeller av shaken baby syndrom eller en direkte slag mot hodet. Innvendige skader slik som blødning eller brudd av et organ på grunn av trauma Enhver type brudd observert hos barn som ennå ikke gå eller krype Bevis for brudd spiral typen som følge av en vri. Brukne ribben, spesielt på baksiden. Bevis for kraniebrudd. Subduralt hematom uten troverdig eller plausibel forklaring. Flere blåmerker som har oppstått ved ulike aldre, spesielt på uvanlige steder på kroppen eller i mønstre som foreslår choking, kronglete eller alvorlig slo med objekter eller hender. Andre uvanlige hudskader, inkludert forbrenninger eller brenne arr.

De spesifikke fysiske skader blir behandlet på riktig måte. I tillegg er det viktig involvering av foreldre i slike situasjoner. I noen tilfeller, kan barnet være atskilt midlertidig eller permanent fra sitt hjem for å hindre ytterligere fare. Truende misbruk eller overgrep som resulterer i varige skader på baby eller barn kan ende i en rettssak.

Rådgivning, herunder lek terapi, er også nødvendig for mishandlede barn over 2 år. Unnlatelse av å hjelpe barnet møte frykt og smerte som følge av misbruk av voksne, som skal være troverdige figurer, kan føre til betydelige psykiske problemer oppstår som Stress Disorder Post-traumatisk.

Barnets fysiske utvinning avhenger av alvorlighetsgraden av skadene og psykisk rehabilitering avhenger av resultatene av psykoterapi og om barnet kan utvikle tillitsfulle relasjoner med voksne omsorgspersoner.

Myndighetene vil avgjøre om personen skyldig i overgrep bør få psykiatrisk hjelp, slik som trening for sin rolle som mor og veiledning om håndtering av sinne og impulser.

Fysisk mishandling er utført i et barn kan føre til alvorlig hjerneskade, skjemmende, blindhet, uførhet og død. De misbrukte barn kan bære følelsesmessige arr for resten av livet.

På den annen side, kan foreldre permanent miste foreldreretten til barna hvis de er gjerningsmennene av disse angrepene, og hvis årsaken er tilstrekkelig for å sikre tap av foreldrenes rettigheter. Imidlertid kan denne opplevelsen i seg selv føre til betydelige psykiske problemer på grunn av følelser av avvisning eller hvis barnets plassering ikke medfører en løkke av sterk binding til langsiktig med nye omsorgspersoner.

Forebygging

De må gjenkjenne faresignalene for potensiell misbruk. For eksempel er det mulig at denne moren:

Det har tidligere misbrukt barnet Ikke gi helsehjelp og eget barn Ser ingen kjærlighet eller bekymring Har problemer knyttet til inntak av alkohol eller narkotika Har følelsesmessige problemer eller psykisk sykdom Det har blitt misbrukt i barndommen Har store stressfaktorer, blant annet fattigdom

Hvis du har noen av de ovennevnte faktorene, kan misbruket forebygges med råd eller veiledning for foreldre. Gi omsorg og støtte fra familie, venner, støtte grupper, kan hindre misbruk eller tillate tidlig intervensjon dersom det er til stede.

For alle de ovennevnte, er det haster å frigjøre barn mot vold og gi dem installert en effektiv behandling for å bli frisk. Men her er det svært nødvendig for å hindre denne forferdelige lidelsene til barna, at du som du oppdager kvinne vold fra begynnelsen, med dette vil du unngå ditt fall, å miste identiteten din sammen med selvkontroll, og derfor barna ikke ville passere så forferdelig overgrep.

Ikke la følelsesmessig eller psykisk vold er installert i livet ditt eller dine barn begynner å handle fra begynnelsen, frigjøre deg selv og dine barn.

Gratis lyd og rapport. De første skritt ut av emosjonell partnervold. Klikk her.

Besøk:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha