Basic Feilsøking Javascript Teknikker

 Den primære metode for å løse tekniske problemer i å stoppe Javascript. Stopp hva du gjør og holde deg rolig. Mange svært smarte mennesker svikte når ting går galt - og ting går galt.

 Når du har gjort det, se på problemet fra forskjellige vinkler og redusert til små deler. For eksempel, vil du ha problemer med nettsidene du støter på programmet. Problemet kan være at siden ikke er lastet, gjør at siden ser ikke bra, eller noe annet. Vurdere om problemet er med i databasen, PHP, med serveren, ved hjelp av Javascript, eller ingen av disse - eller mer enn én.

 Hvis du tror problemet er med Javascript, ta Java ut på siden helt. Sakte legge den tilbake igjen. En annen måte å løse problemer med Javascript har vært ved tilsetning av varslingsfunksjonen på forskjellige steder. Hvis du gjør noe som ikke fungerer, kan du legge til kommentarer til koden for å hjelpe til med din innsats for å løse problemer.

 Legg til Javascript advarsler

 En god måte å løse problemer er ved hjelp av Javascript varsling i koden for å vise verdiene av variablene eller bare for å vise hvor du er i koden.

 En vanlig foreteelse med Javascript er at du vil ha et langt program, og du vil ikke være i stand til å finne ut hvorfor programmet ikke trenger i det hele tatt. Legge til en advarsel på linje 1 av programmet kan du se om det fortsatt er varmt.

 Deretter legger en advarsel på linje 50 vil vise om programmet er å få så langt. Hvis ikke, så vet du at det må være et problem et sted mellom linje 1 og linje 50.

 Tillegg av advarsler er en enkel og effektiv måte å bidra til å løse komplekse problemer. Koden for å legge akkurat som følger:

 varsle;

 Alternativt, hvis du trenger å vise verdien av en variabel kalt myVariable, ville du gjøre dette:

 varsle;

 Legg merke til mangelen på anførselstegn rundt variabelnavnet. Hvis du har anførselstegn rundt variabelnavnet, vil javascript tolke det som en vanlig gammel streng og så ser du bare navnet på variabelen, og ikke innholdet. Du kan også få fancy og sette sammen:

 varsle;

 Denne koden vil ikke bare vennlig tekst, men også viser verdien av den variable selv.

 Vær oppmerksom på bruken av advarsler i en løkke struktur, fordi du trenger å permittere noen hånd i nettleseren. Sørg også for å fjerne alle advarsler før slippe kode for bruk i produksjon på selve nettsiden. Hvis du ikke gjør det, vil nettstedet besøkende finne området veldig irriterende.

 Bruke kommentarer i Javascript

 Kommentarer hjelpe med å dokumentere kode, som kan være svært nyttig hvis du trenger å oppdatere eller endre koden senere. Du kan også bruke kommentarer til å hjelpe med feilsøking.

 Kommentarer er nyttig ikke bare for dokumentasjon av koden, men de kan også være nyttig for problemløsning. For eksempel, hvis du har identifisert et problematisk område av koden, kan du midlertidig kommentere ut at en del å komme forbi problemet.

 I Javascript, bemerkninger kommer i to former.

  •  //: Du kan bruke en dobbel skråstrek som en enkelt linje kommentar.
  •  / * Og * /: Du kan bruke slash-stjerne format for kommentarer som går over flere linjer.

 Her er et eksempel på én linje kommentar:

 // Dette er en enkelt linje kommentar.
 Var myVariable = 77;

 I dette eksempelet, vil den første linjen som begynner med to skråstreker bli ignorert av Javascript tolk, men det vil skape og tilordne variabelen til neste linje, fordi det ikke er kommentert ut.

 Du kan vise linjer med kode i kommentarene. Så i eksempelet ovenfor, hvis du ønsket å kommentere ut Var myVariable = 77 linje, trenger du bare å legge to skråstreker på forsiden av linjen, som dette:

 // Var myVariable = 77;

 Alt som vises etter at de to skråstreker til slutten av linjen blir betraktet som plasseres og ignorert.

 Hvis du ønsker å kommentere ut flere linjer eller opprette en multi-linje kommentar, bruke en enkelt skråstrek for å åpne en stjerne til kommentar forblokken og deretter en stjerne og enkel slash å lukke blokken. Noe kan sees mellom disse vil bli ignorert. Her er et eksempel.

 / *
 Alt i dette området er en kommentar, og vil bli ignorert.
 Dette gjelder også for de alminnelige regler som disse, og også linjer med kode, for eksempel:
 hvis {
 return false;
 }
 * /

 I dette eksemplet vil koden bli ignorert, fordi denne blokken er plassert i.

 Det er viktig å merke seg i bruk av multi-line sier at du ikke kan reir. Så, dette er ugyldig:

 / *
 Et annet multi-line svar
 / * En kommentar i en kommentar * /
 Fullføringen av reaksjonen
 * /

 Når Script tolk møter slutten * / code, vil det anta at reaksjonen er stoppet og vil derfor ikke vet hva de skal gjøre med den neste * / hun møter. Du kan fortsatt bruke den doble skråstrek strukturen, som dette:

 / *
 Et annet multi-line svar
 // A respons på et svar
 Fullføringen av reaksjonen
 * /

 Javascript kan se alle, vise kilden til nettsiden din, så vær forsiktig med hva du igjen i kommentarfeltet. Plassere sensitiv informasjon i kommentarfeltet i koden kan få deg i trøbbel!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha