Beef oppskrift

Det finnes mange varianter av kjøtt fra mange steder, kan vi si at det meste av det globale forbruket av kjøtt kommer fra kjøtt av husdyr til å levere råstoff kjøttbransjen.

Kjøtt er svært forgjengelig og ustabil produkt og bør oppbevares i kjøle miljøer, kjøtt pakket i emballasje vakuum nedkjølt bør forbli lagret inne inntil minutter før matlaging, hvis pakken er brutt halveringstid er redusert til et dager. Ingen kjøtt pakket med plastposer, fordi det øker muligheten for bakterievekst, slik at det ikke bør være involvert i noen kriterium kjøtt inntil det er markedsført og når sluttbrukeren.

Kjøtt er en god kilde til protein og essensielle aminosyrer, og er også ansvarlig for å reaktivere metabolismen av menneskekroppen. Ett hundre gram rødt kjøtt tilveiebringe 20,7 g protein, og den samme mengde av hvitt kjøtt gir 21,9 g protein. Kjøttet bringer svært få karbohydrater og inneholder svært lite fiber. Fordelen med en diett som inneholder kjøtt i utelukkende vegetarianere er prinsipielt lettere å gi den nødvendige mengde og rekke essensielle aminosyrer. Fettinnholdet i kjøtt avhenger mye av dyrearter og kuttet valgt, måten der dyret var nøye under vekstfasen, maten som tilbys i denne fasen, og tilberedningsmetoder eller ansatte i hans hoff for slakting og slakting. Kjøttet har en mengde måter å være forberedt for eksempel kjøttdeig i pannen. Som alle oppskrifter som har spesiell opplæring og selvfølgelig en nødvendige ingredienser:

-1 / 2 pund av kjøttdeig, ekstra mager

-1 Gul løk, hakket

-1 Over italienske dressing mix GODE ÅRSTIDER italiensk dressing mix

-1 Zucchini, finsnittet

-1 Kan av italiensk stil terninger tomater, udrenert

-1 Pakke frosne korn; descongélalo før bruk

-1 Cup vann

-1 Til 1/4 kopp instant brun ris, rå

-1/2 Cup revet mozzarella ost med 2% melk

Jeg elsker alt ved kjøkkenet, så hvis du ønsker å vite mer besøk

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha