Beep støy fører i en AT & T Samsung Cell Phone

 Hvis din mobiltelefon AT & T Samsung stadig avgir under og etter bruk, har du flere muligheter til å stoppe lydsignalet. Selv om du kan slå av alarmen ved å plassere telefonen på vibrering, kan du potensielt glipp av nye varsler, samtaler eller meldinger. Med en enkel justering av innstillingene dine, kan du sannsynligvis stoppe pip.

 Mobilsvar Notification

 Din mobiltelefon AT & T Samsung kan gjøre en pipetone hvis du har en ny talemelding. Sjekk talepost fra telefonen for å stoppe lydsignalet. Det kan ta opptil fem minutter etter å lytte til meldingene dine for å stoppe lydsignalet. Hvis den Piper fortsetter etter å lytte til meldingene dine, starte telefonen på nytt. Du kan også justere innstillingene på telefonen for å deaktivere lyd varsler om nye talemeldinger.

 Indikator Minute

 Hvis du bruker en mobiltelefon AT & T forhåndsbetalt Samsung, kan tonen være et resultat av ett minutt indikator. Indikatoren for å varsle deg hvert minutt som går mens du bruker telefonen. Hvis du prøver å holde oversikt over dine minutter, slik at du ikke overskrider din tildelte bruk, kan være nyttig. Du kan endre innstillingene for å deaktivere indikatoren hvis det viser seg å være et irritasjonsmoment.

 Batteri

 Et svakt batteri vil føre til at noen AT & T Samsung telefoner pip. Kontroller batteriindikator på toppen av telefonens skjerm for å avgjøre om du trenger å lade telefonen. Hvis lyset blinker eller indikerer lavt batteri, bør du lade. Koble telefonen til en stikkontakt, og la den lade i minst fire timer før bruk. Start telefonen på nytt hvis kontinuerlig signal når telefonen er fulladet.

 Soft Reset

 Noen programmer kan føre telefonen til å pipe. Hvis du ikke klarer å bestemme hvilket program, soft reset av telefonen. Trekk batteriet til Samsung AT & T på telefonen mens den er fortsatt på og la den på i minst ett minutt. Etter du har byttet batteri, slå på telefonen og vente å se om det piper. Hvis den gjør det, ta kontakt med AT & T kundeservice for å få hjelp til å løse problemet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha