Beregning Angle Lengde

 Geometriske beregninger vinkler ved hjelp av enkle matematiske ligninger. Vinkler er inndelt i tre grunnleggende måter: akutte, stumpe og høyre. Tre sider av en rettvinklet trekant er kalt motsatte og tilstøtende hypotenusen og brukes i en beregning funksjon av vinkelen. Ved å kjenne lengden av to sider av en rettvinklet trekant, kan lengden av den tredje side bestemmes.

 Ting du trenger

 Regel

 Kalkulator

 Instruksjoner

 Anta at du har en trekant med to sider av kjente og ukjente hypotenusen lengder. Husk at en trekant har tre hjørne segmenter, motsatt, ved og hypotenusen. 90 graders vinkel på motsatt side av hypotenusen.

 Merking hver side av trekanten med bokstavene a, b og c. Merke den lengste siden, hypotenusen, c.

 Legg merke til de kjente tiltak. For eksempel, er en side 12 inches lange og side B er 6 inches lange. Segmentet er ukjent side c.

 Bruk Pythagoras 'læresetning, som sier at c = √.

 Innbytte av tall i ligningen, så c = √12 + 6 ^ 2 ^ 2 = √ = √180. Gjøre regnestykket; i denne ligningen, ville 13.4164 inches lang c side.

 Hint

 Corner segmenter av beregning ved hjelp av Pythagoras teorem fungerer bare for trekanter som inneholder en rett vinkel. En rett vinkel blir dannet når to hjørnesegmenter sammen for å danne et kvadrat eller en kant på 90 grader.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha