Beregning Yards stoff trengte

 Mens de fleste modellene viser tydelig hvor mye stoff er nødvendig, kan du noen ganger kommer over en som ikke gjør det. Hvis dette skjer, må du beregne selv hvor mange nettsider er nødvendig for å fullføre oppsettet. De fleste av de stoffene som selges av tunet er enten 45 eller 60 inches bredt, så sjekk for å være sikker på at bredden av stoffet du vil bruke er før du gjør dine beregninger. Ikke alle modeller kan gjøres med stoffet 45 inches bred smal.

 Ting du trenger

 Kjede

 Saks

 Maskeringstape

 Målebånd

 Instruksjoner

 Klipp ut alle delene av din modell.

 Avgjør om du vil bruke klut som er 45 inches bredt, 60 inches bredt, eller en egendefinert bredde som 42 inches.

 Klipp to stykker av strengen som er minst 5 fot lang. Ordne dem så rett som mulig, parallelt med den andre, og så langt som det stoffet du har valgt er bredt. For eksempel, hvis du beregne antall yards stoff 45 inches bred er nødvendig, må din kjeder lage to parallelle rette linjer 45 tommer.

 Legg alle delene av din modell mellom strengene. Hvis en av mønsteret stykker lapper tauene, for å prøve å orientere annerledes sørge for at de passer inn i tauene. Hvis de overlapper hverandre igjen, bør du basere dine beregninger på et bredere stoff og justere strengene tilsvarende.

 Sørg for at du la god plass mellom mønster stykker å kutte og sømmonn, men ellers prøve å gruppere dem så nær hverandre som mulig. Den tomme plassen med mindre du lar mellom tauene, jo mer effektiv bruk av stoff være og jo mer penger du vil spare.

 Tilsett mer kjeden gitt på forrige streng, for å utvide grensene for design-området dersom den første lag av strengen var ikke lenge nok til å strekke lengden av utsagn alle dine mønster stykker.

 Rive en liten del av maskeringstape og legg den på en snor, ca 2 inches utenfor venstre kant av venstre stykke mønster. Gjør det samme for å score et poeng om lag 2 inches utover helt til høyre på den delen av lengst til høyre mønster kanten, og pass på å markere de to steder på samme hyssing eller biter av streng satt sammen .

 Mål mellom de to delene av tape. Dette er antall yards stoff du trenger for å fullføre din modell.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha