Berikende livet ditt med akupressur og refleksologi

 Akupressur og refleksologi kan ha mange positive effekter på livet ditt - fysisk, emosjonelt og mentalt. Her er noen av de viktigste fordelene som du kan nyte ved å delta i karosseriet økter.

 Du er mer avslappet

 Akupressur og refleksologi både oppmuntre dyp hvile og avslapning ved å gjenopprette optimal flyt av energi gjennom kroppen din, det hjelper kroppen din slipper negativ energi forårsaket av stress. Ved å fremme riktig flyt av qi og hjelpe noen energiblokkeringer, som kan være stressende å fjerne, karosseri deg uansett hva du kan gjøre for å nyte en mer avslappet tilstand.

 Du redusere effektene av stress

 Kroppsbehandlinger kan hjelpe de fysiske symptomer på stress, for eksempel økt muskelspenning, forårsaker hodepine, stivhet og muskelsmerter; forhøyet blodtrykk, noe som bidrar til hjertesykdom; eller følelser av angst forårsaket av følelsen stresset. Å lindre fysiske symptomer på stress kan håndtere kroppen i en bedre energitilstand noen stressende situasjoner du ikke kan unngå.

 Ditt liv er mer balansert

 Et grunnleggende prinsipp for både akupressur og soneterapi er restaurering av harmonisk energiflyt, forårsaker qi i riktig balanse. I kinesisk medisin, kan all sykdom og elendighet i livet tilskrives ubalanser av qi. Så balansere qi gir deg mer balanse og stabilitet, fysisk, mentalt og følelsesmessig. Som et resultat, kan du nyte bedre helse, en mer positiv holdning, færre smerter og plager, og bedre beslutningstaking ferdigheter.

 Du er i mindre smerte

 Akupressur og refleksologi er nesten alltid redusere smerte. Selvfølgelig, hvis du har lidd eller hvis du arbeider med en alvorlig skade med en ødeleggende sykdom, kan kroppsbehandlinger ikke gjøre alt. Men for de rutinemessige smerter forårsaket av små til moderate skader, sykdommer og andre forhold, helbredende kunst er ofte svært effektive i å redusere smerte og gjør deg mer komfortabel.

 Du liker bedre relasjoner

 Nyt bedre relasjoner med de rundt deg har en tendens til å skje, for en rekke årsaker. Først må være ærlig - mennesker smerte har en tendens til å være litt grinete. Hvis du føler deg bedre fysisk, har du også et bedre syn på livet og er sannsynligvis mye mer behagelig person å være rundt. Folk blir tiltrukket av deg og nyte din bedrift. Selv om din energi er synkronisert, og du har emosjonell balanse, pleier du å nyte mer positive relasjoner med sine kjære og samhandle bedre med profesjonelle kolleger.

 Du har mer energi

 Akupressur og refleksologi er begge sikte på å gjenopprette en balanse og flyten av qi. Som et resultat er din energi ikke lenger blokkert eller forsinket, og du er i stand til å nyte mer av denne positive drivstoff. Trykkpunkt terapi, som massasje og andre karosseri teknikker har den ekstra fordelen av å øke utgivelsen av endorfiner. Endorfiner er nevrotransmittere utgitt i nerve synapser å stimulere følelsen av velvære, avslapping og indre fred. Denne kombinasjonen av ytelser tilbyr en optimal kombinasjon av økt energi, økt årvåkenhet, musling og avslapping.

 Du leges raskere

 Kroppen er konstruert med selvhelbredende mekanismer som krever riktig drivstoff og vilkår for å arbeide. Fysiologisk, trenger hver celle næringsstoffer, avfallshåndtering, drivstoff fra maten du spiser, oksygen og vann. I kinesisk medisin, vitalitet, er levert av qi er inkludert i denne listen. Alle fysiske stoffer til celler som leveres av sirkulasjon, slik at hvis sirkulasjon er redusert, blir celle helse svekket. Prinsippet demonstrert gjennom akupressur og soneterapi er det sant qi går, følger blod. Når kanalene av qi er åpne celle mottar vitalitet og forbedrer blodsirkulasjonen, slik at cellene med alt de trenger for å gro raskere.

 Du tar vare på deg selv

 Hvis du er som folk flest, du bruker mye tid på å ta vare på alle, og veldig lite tid til å ta vare på deg selv. Mest sannsynlig, du ofte overse dine egne fysiske og følelsesmessige behov - selv om din smerte.

 Inngåelse akupressur og fotsoneterapi tvinger deg til å unne deg litt "meg tid" som du sannsynligvis behov. Denne "meg tid" er langt fra egoistisk - jo bedre du føler deg, jo mer effektivt kan du møte alle dine daglige oppgaver og gi næring til viktige personer i livet ditt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha