Beskytte dine forretnings Creations med et patent

 Patenter, er patenthaver kan få en eksklusiv rett til fulle økonomiske fordelene av selskapets patenterte oppfinnelse før andre lov til å hjelpe seg selv til et stykke av den finansielle sektor.

 Et patent på en oppfinnelse er en innvilgelse av eiendomsrett til oppfinner, utstedt av US Patent and Trademark Office. Begrepet av en ny patent er 20 år fra den dato søknaden om patent ble innlevert i USA. Patent tilskudd er effektive bare i USA og dets territorier og besittelser.

 Du kan endre verdien av tilskuddet slik beskyttelse takknemlig om du har brukt ti år av livet ditt å designe en ny type musefelle - mye bedre og mer kostnadseffektive enn de som er på markedet - og begynte å selge, bare for å kopiere noen direkte og underslag din pris, noe som gjør din bedrift i prosessen. I et slikt tilfelle, er et patent avgjørende.

 Hva kan og ikke kan patenteres har vært gjenstand for mye diskusjon i årenes løp. Men loven sier at enhver person som finner opp eller oppdager ny og nyttig prosess, maskin, produksjon, eller sammensetningen av saken, eller en hvilken som helst ny og nyttig forbedring av disse, kan få patent, under vilkårene og kravene i loven.

 Hvis du tror du har et element som kan og bør bli patentert, kjøre - ikke gå - til en kompetent patent advokat. Patentsøknaden prosessen krever mye forskning, og den riktige formen må sendes inn på riktig måte og til rett tid og sted. Spesielt hvis dette elementet kan vise seg å være hjørnesteinen i din virksomhet i mange år i fremtiden, dette er ikke tid eller sted for å prøve å gjøre det selv. Selv om innlevering av patent er ikke billig, kan en kompetent patent advokat spare deg for mye tid, penger og hjertesorg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha