Besparende hjemmelaget suppe

 Bruke rester kan virkelig hjelpe i å strekke matbudsjettet. Suppe er en matvare som hvis den ikke oppbevares på riktig virkelig bringe både smak og næringsnivået ned. Det er noen enkle ting å huske på når du skal lagre suppe som vil holde dette skjer.

 Her er fire enkle trinn som kan brukes, noe som vil bidra til å holde smaken av suppe og lagre din suppe enklere.

  •  Chilling suppe. Før du kan lagre suppe du trenger å kjøle ned. En rask måte å gjøre dette på er ved å plassere din suppe i en bolle. Ta bollen og legg den i en vask fylt med isvann. Rør suppen. Ikke plasser varm eller varm suppe i kjøleskapet eller fryseren. Etter suppen er avkjølt kan du sette den i kjøleskapet til chill. Etter suppen er avkjølt, vil det overskytende olje stiger til toppen av suppen og stivne. Dette gjør det enklere å skumme av noe fett og oljer.
  •  Frysing og lagring suppe. Overfør kjølt suppen i en fryser-vennlig emballasje. Fryser sikre beholdere for å holde lukten av andre matvarer fra overføring til suppe. Tenk etter om det kommer til å bli brukt igjen for hele familien eller for individuelle porsjoner. Uansett, sørg for å gi rom for å utvide arealet suppe som det fryser. Miss individuelle deler for å lagre suppen i fryseposer. Sandwich-size bag er omtrent rett størrelse for en enkelt del. Plasser kjølt suppe til så mange poser etter behov. Deretter lå posen flatt på en stekeplate. Sett i fryseren til frosset fast, fjern deretter skuffen.
  •  Merking suppe. Hvis det er, kan du være så kreativ etiketten beholderen din hvis du vil, eller du kan bare endre navn på suppe og dato direkte på emballasjen. Du kan også bruke tape og skrive suppe og dato for tape og plasser tape på emballasjen.
  •  Varm suppe. Varmer opp suppen hvis det er frosset du ikke ønsker å tine i romtemperatur. Når maten er tint ved temperatur, til risikoen for slik bakterier infisere snu maten. Tine av suppen, la det tine helt i kjøleskapet. Etter suppen har tint å varme opp ved hjelp av en mikrobølgeovn eller ovn.

 Det er supper som ikke er riktig lagret. Disse er som regel med en krem-baserte supper eller suppe med poteter og pasta. Smaken forblir vanligvis omtrent det samme, men de vil miste litt tekstur. Frozen suppe vil være ca 2-3 måneder i fryseren, litt lengre og smake begynner å avta.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha