Bestemme om ikke å bruke økonomiske Web Hosting

De fleste nybegynnere starter sin innsats webmastere nettet ved å søke etter en billig web hosting plan, til slutt velger en felles plan som koster mindre enn syv dollar i måneden i de fleste tilfeller. Dessverre, etter å ha brukt en plan for et par måneder, mange webmastere innse at det er ikke stort nok til å dekke dagens behov og i stadig vekst. Dette gjelder spesielt for online bedriftseiere som har som mål å bygge et nettverk av nettsteder som genererer inntekt.

Selv om den økonomiske web hosting har sin downfalls, det er tider da det er den perfekte løsningen. Følgende informasjon vil hjelpe deg å avgjøre om ikke å bruke tjenestene til billige web hosting basert på deres behov, preferanser og status som en webmaster.

Antallet nettsteder

Hvis du allerede har eller planlegger å bygge et nettverk av nettsteder, bør du vite at en billig web hosting plan sannsynligvis ikke gir nok ressurser server du skal få plass til sitt nettverk av nettsteder. De fleste økonomiske web hosting planer som opererer i felles miljø for web hosting, noe som krever at du dele en enkelt web-server med dusinvis eller hundrevis av andre webmastere. Dette kan bli et problem når serveren er overbelastet med trafikk, er båndbredden lav og resultatene av deres nettsider lider slutt. Siden du skal dele en web server med andre webansvarlige, sine nettsider er i IP-adressene som er innenfor samme område som deg. Dette betyr at nettstedet kan være frakoblet eller straffet for handlingene til en annen webmaster som tilhører en nettside som er helt fremmed for deg. Derfor, hvis du planlegger å bygge et stort antall nettsteder, vil du ønsker å vurdere VPS hosting eller dedikert som et utgangspunkt.

Webmaster ferdigheter og programvarekrav

Overraskende, er økonomisk billig web hosting vanligvis den enkleste å bruke, som mange økonomiske web hosting-leverandører tilbyr mange tutorials og lage videoer inne i kontrollpanelet på web hosting guide deg gjennom prosessen med ulike administrative oppgaver. Den dyreste hosting planer også gi slik dokumentasjon, men med en dedikert server eller virtuell privat server partisjonen er litt mer komplisert å bruke enn en enkel delt hosting plan. Hvis du har behov for å installere og bruke web-applikasjoner på serveren din, vil du ikke kunne bruke delt hosting, som det ikke er lov til å endre programvaren konfigurasjon av en felles server.

Budsjett og forhånd kostnader

Selv om det kan virke som om den felles web hosting er den beste løsningen for en webmaster på et lavt budsjett, faktisk, de innledende kostnadene er mange, om ikke mer for en plan for delt hosting, som de er for en VPS plan. Dette er fordi de fleste delte vertsleverandører krever minst ett år av forskudd, som ville være omtrent $ 84 pluss utgifter til installasjon. Videre VPS planer tillater webmaster betaler månedlig, og derfor har en mer økonomisk start.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha