Bestemme på Federal Prosentvis for din portefølje

 For å finne ut hvilken prosentandel av porteføljen i obligasjoner, er det bare én ting å huske på: Det er ingen enkle formler, fordi den økonomiske situasjonen for hver person er unik. En faktor er imidlertid nøkkelen: flyktighet.

 Minimer volatiliteten i porteføljen

 Den langsiktige avkastning på alle obligasjoner, bedømme fra de siste 80 år, omtrent halvparten av alle aksjene. Realavkastningen på obligasjoner er om lag en tredjedel av aksjene. For den gjennomsnittlige skattyter, etter skatt, er langsiktige obligasjonsrentene om lag en fjerdedel av aksjene.

 Så hvilken prosentandel av porteføljen din du ønsker i obligasjoner? Hvis en enkel formel eksisterte, ville det være dette:

 Perfekt prosent av porteføljen i obligasjoner =
 Den påkrevde mengden og ikke mer

 Den "nei" -delen er den lettere del av formelen. Svaret er 75 prosent. Ingen spøk. Kanskje bortsett fra i svært sjeldne tilfeller, ingen trenger eller ønsker en portefølje som er mer enn 75 prosent obligasjoner. Hvorfor? Fordi aksjer og obligasjoner sammen gir diversifisering. Med alle obligasjoner og ikke aksjer, din mangel på diversifisering. Diversifisering flater ytelsen til en portefølje.

 Tro det eller ei, selv om bestandene er mye mer volatile enn obligasjoner, en beskjeden andel av aksjer kan legges til en portefølje bestående av obligasjoner faktisk bidra til å redusere volatiliteten i porteføljen. Nedenfor som inkluderer økt volatilitet og senker sjansene for god avkastning på kort sikt og lang sikt.

 Så hvorfor skulle noen ønske å dra dit? Med mindre du har en god grunn til å forvente en økonomisk apokalypse når som helst snart, gjør ikke mye fornuftig å investere kun i obligasjoner.

 Maksimere avkastningen på porteføljen din

 Den øverste retur porteføljer i de siste tiårene - over flere tiår, for den saks skyld - er bygget hovedsakelig av aksjer. Men disse er også de porteføljene som går opp og ned i verdi som popcorn i en brann. Så spørsmålet "Hvor mye trenger du i obligasjoner?" Er i stor grad et spørsmål om hvor mye kortsiktig volatilitet som du kan eller bør tolerere.

 Hvor mye volatilitet du kan eller bør magen, på sin side, er i stor grad en faktor på gang: Skal du investere for i morgen? Neste år? Et tiår fra nå? Fem tiår fra nå? Hvis du kjører en gavefond, eller hvis du tilfeldigvis være udødelig, tidsrammen kan være uendelig. De fleste av oss skriver menneskelighet ønsker å benytte seg av vår dyrebare reir egg på et tidspunkt. Men når?

 Å sammenligne volatiliteten obligasjoner mot aksjer, ta en titt på denne figuren. Langsiktige gevinster obligasjonenes bleke i forhold til aksjer, men når ting blir tøffe, trenger obligasjonene ikke ta det på haken gjøre aksjen. Figuren viser de beste og verste avkastning for aksjer og obligasjoner siden den store depresjonen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha