Betraktninger bryllupsfotografering

For noen dager siden snakket jeg med en fotograf kollega som, som meg, er opptatt av å gjøre bryllups rapporter. Han fortalte meg at han alltid ga instruksjoner til paret før bryllupet om hvordan du legger hendene når du setter ringen på religiøs seremoni, hvor de bør plasseres når du setter dem loop, som det skal være belysningen i resepsjonen hall, etc.

Denne venn og kollega ment å snu i bryllupet og være organisert rundt behovene til fotografen, noe helt umulig pretensiøs både ideen og praktisere det, og det er det som gjør bryllupsfotografering genre hardt for å gjøre bildet er bare et bryllup hendelse det består av et stort antall uforutsette hendelser og noen ganger kaotisk.

Derfor fotograf når du møter et bryllup skal bli en "hunter" bokstavelig talt. Du må være permanent klar og kameraet klart å fange opp hva som er avgjørende for pereja, hva sikkert liker å se senere i hans album.

For en bryllupsfotograf ingen andre muligheter, hvis det ikke var i stand til å ta avgjørelsen, mistet han for alltid.

Bryllupsfotografering er veldig foraktet og kritisert av andre fotografer som er engasjert i andre grener av kunst, ringer andre og cheesy fotografi, men et bryllup historie er, etter mitt syn, den vanskeligste bildet.

Landskapet fotograf, studere naturen, har all tid i verden til å gjøre sine vedtak, er landskapet alltid der, vil modellen eller modellen i studien vente tålmodig for fotografen å oppnå bildet du ønsker, som skildrer dyr, insekter, blomster, alltid har mulighet til å gjenta skudd, selv tilbake en annen dag hvis ting ikke var gunstig, bryllupsfotograf hvis han ikke får tid ringer eller kysse plassert, jo gest, tårer av følelser, du kan ikke be dem om å gjenta slik at han kan ta det.

Hvis vi legger til bruzcos og plutselige endringer av lys, for det er ikke det samme lyset i kirken enn utenfor, er ikke det samme lyset i brudens hus i ballsalen. Bryllupsfotograf må justere sitt kamera med en hastighet som ingen andre fotograf nødvendig for deres arbeid.

Påskudd av at min venn ta vare på paret gjøre ting lettere fotografer kan virke en god idé, men det er virkelig ikke for dagen av deres bryllup paret er opptatt, og er glade for å være stresset til også tenke på fotografen sette lyset og ideelle positurer.

Som konklusjon, hvis du ønsker å være en bryllupsfotograf, forberede seg godt og gå gjøre jobben din å vite at du ikke vet hva du finner, og dessuten må levere en meget høy kvalitet på arbeidet. Lykke til!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha