Bjørnehunder og sabeltannkatter levde i Madrid

Bjørnehunder og sabeltannkatter levde i Madrid
Et team av paleontologer ledet av forskere ved University of Michigan og National Museum of Natural Sciences i Madrid har analysert tannemaljen av to arter av sabeltannkatter og hunder bjørn funnet i geologiske utgravninger i nærheten av Madrid. Bjørnen hundene hadde tenner som ligner på dagens hunder, men hans kropp og hans bevegelser var mer som bjørnen.
 Forskerne fant at -a feline arter Promegantereon Ogygia størrelse leopard og en Machairodus største og på størrelse med en løve aphanistus levde i et skogsområde. Sannsynligvis de jaktet de samme byttedyr: hester og villsvin. I denne habitat, kan små sabel tann katter har brukt tre dekke for å unngå møter med større funn. For sin del, bjørnehunder jaktet antiloper i et mer åpent område som overlappet territoriet til kattene, men ble litt adskilt.
 "De tre dyrene levde i det samme geografiske området på samme tid. Det de gjorde for å eksistere ble unngått hverandre og dele ressursene," forklarer Soledad Domingo, Museum of Paleontology ved University of Michigan. Deres funn ble utgitt i tidsskriftet Proceedings of the Royal Society B.
 Millioner av år før utseendet av de første menneskene, rovdyr levde under sen miocen periode i et skogsområde som hadde segmenter beite. Store rovdyr som disse dyrene er sjelden i fossilene hovedsakelig fordi planteetere, som er plassert lenger ned i næringskjeden, har alltid underlegne rovdyr. Men Cerro bataljoner, hvor de har gravd i løpet av de siste åtte årene, er spesielt. Av sine ni områder, to er gamle tunneler med en overflod av bein av kjøttetende pattedyr. Den smidige rovdyr, sannsynligvis hoppet forskerne i naturlige feller på jakt etter "lett" byttedyr ble fanget.

Dental forskning


 For å nå sine funn, forskerne gjennomførte en analyse av stabile karbonisotoper i tennene av dyr. Ved hjelp av en dental drill diamant litt med, tannprøver tatt 60 prøver, inkludert 27 sabel tann tigre og bjørn hunder. Resten var vegetarianere. Forskerne isolert karbon av tannemaljen. Da de brukte et massespektrometer og målt andel av de større karbonmolekylene i forhold til 13 karbon under 12. En isotop er en versjon av et element som inneholder et forskjellig antall nøytroner i dens kjerne.
 Karbon 12 og karbon 13 er begge til stede i karbondioksyd absorberes av planter i fotosyntese. Planter bruker forskjellige isotoper på forskjellige måter, og så holde forskjellige mengder av elementet i dets fibre. Når en herbivore som en plante, etterlater dette til en isotop signatur i bein og tenner av dyret. Signalet reiser opp i næringskjeden og kan også bli funnet i rovdyr. "Dette skjer også i tannemalje nå," Domingo sa. "Hvis vi tar en prøve av tennene kan vi få et inntrykk av hva du spiser. Det er et tegn som varer gjennom tiden".
 Tyder på at begge sabel tann katter levde i tett skog og bjørnen hund, Magericyon anceps, brukte mer tid på beite. Kattene viser ingen signifikante forskjeller i andelen karbon stabil. Dette betyr at du sannsynligvis vil spise det samme byttedyr og bodde i samme habitat. Artikkelen foreslår ideen om at den minste feline skogdekke brukes til å skjule fra større arter, og at de to jaktet byttet av forskjellige størrelser.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha