Blå og feilsøking

 Ford biler og lastebiler er utstyrt med lydenheter som har flere valgsystemer: radio, kassett, CD-spiller og MP3-spiller, og ulike kombinasjoner av equalizer og høyttaler. Uavhengig av modell bil eller lastebil du har, løse problemer med Ford lydsystemer har tre hovedkomponenter: konsollen, spillere og høyttalere for innspilt musikk. Bestem hvor du har et problem er det første skrittet i å avgjøre hva du skal gjøre for å gjøre som ny: reparasjon eller erstatning.

 Radio

 Før du gjør noen demontering eller andre påtrengende handlinger, bare sørg for at den eksterne antennen er ikke ødelagt eller frakoblet. En Ford audio-mottakeren ikke kan plukke opp noen FM-stasjon uten antenne. Hvis det er nødvendig, se inne i kroppsfeltet for å sikre at sønnen til antennen er koblet til. Hvis din Ford antennen i frontruten, for å se om glasset er sprukket eller sprukket, eller hvis sønn er brutt.

 Hvis du har en parabolantenne på toppen av Ford bil, må du kontrollere at antennen er koblet sønn. Du må kanskje løsne taktrekket i cockpiten for denne prosedyren. For å sjekke radioenheten, må du demontere dashbordet. Selv tidkrevende, dette er ikke komplisert. Alle skruer er langs bunnen og side, og det er klipp løsne og fjerne dashbordet. La radioen konsollen og kontrollere at tilkoblingen "utv. Fra maur" er sikker.

 Innspilt Audio Player

 Hvis du ikke kan spille kassetter, CD-er eller MP3, bør du sjekke enheten når du har demontert dashbordet. Kontroller at strømledningen og alle høyttalerkablene er koblet til. Sørg for at de innspilte audio player funksjoner, rotere tape hjul og CDer mekaniske brytere riktig. Hvis du ikke kan spille MP3-filer, må du kontrollere at audio-inngangen er plugget inn og ingen sønn er ødelagt eller slitt. En ledning fra berøre metallet kan føre til at systemet ikke fungerer ordentlig.

 Høyttalere

 Hvis du har ingen lyd, eller statisk, bør du sjekke høyttalerne. Disse er under panseret på dashbordet bak frontruten, eller i fordørene eller kanskje bakdørene, ifølge Ford cal modell du har, og den bakre setetrekket i nærheten av bakvinduet. Ford SUVer kan ha respons basshøyttalerne på baksiden nær døren til heisen. Kontroller høyttalerne har god kontakt. Sjekk om høyttaleren er "blåst". Dette skjer når høyttalerne spiller den gamle eller svært høyt volum. Kjeglen papir i høyttaleren kan være skadet. Mener noen skade en høyttaler erstatte enheten. Dette gjøres enkelt ved bare å skru ut festene, koble ledningen og installasjon av en ny høyttaler. Ingen komponent av en Ford audio system krever ingen lodding for tilkoblinger. Alt er gjort med skruer og faner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha