Bli kvitt maur uten kjemikalier

 Hvis du holder en mester i den voksende miljøvennlige mennesker, da er du sannsynligvis på jakt etter måter å kontrollere skadedyr i og utenfor hjemmet ditt med metoder som ingen sprøytemidler eller kjemikalier. Og hvis du finner ut at du har en maur problem, bør du vite hvordan du kan bli kvitt dem uten bruk av kjemikalier. Har her er noen gode naturlige metoder for å bli kvitt ditt hjem av skadedyr, bruk av naturlige produkter som du sikkert allerede har på hånden:

  •  Sett en skål med tørr Cream of Wheat på kjøkkenbenken neste gang du ser maur på kjøkkenet. Plasser en liten åpen beholder i kjøkkenskap, så vel. Maurene vil spise korn og deretter som det utvider seg inne i dem, vil de eksplodere.
  •  Trap maur ved å bygge dette lett å kontrollere. Kjøp en billig flaske lønnesirup-type flaske som har en lang hals. Hell sirup fra sin flaske, forventer omtrent en centimeter. Sett flasken der du ser maur. Den søte lukten vil tiltrekke maur, vil de krype inn, men vil ikke være i stand til å krype på utsiden igjen. De vil til slutt drukner i sirup.
  •  Spray ufortynnet eddik rundt hvor enn du ser maur. De vil ikke holde rundt, og eddik fordamper og etterlater ingenting å rydde opp.
  •  Noen vanlige krydder og urter som er effektive i bekjempelsen av maur er kanel, svart pepper, rød pepper, cayenne pepper, nellik, laurbærblad, mynte, og rød chili pulver. Bare strø noe av det foregå hvor som helst du ser maur, og de vil raskt tilbake av. Fukt en av ingrediensene og legg dem i containere for å gjøre dem sterkere.
  •  Mint tyggegummi frastøter maur. Plasser en åpen stokk med mint tyggegummi innsiden av kjøkkenskap, kjøkkenbenken bak busker, på badet å reise hvor du ser maur, og de vil reise dit lenger.
  •  Innkjøp flere DRAM-sized flasker med peppermynte og peppermynte smaksoljer. Slukke bomullsdotter med oljen og plassere dem hvor som helst du ser maur aktivitet. Maur hater mint og vil forlate raskt.

 Hvis du har et problem med maurtuer i hagen din, drepe dem med varmt vann. Plasser vannkokeren på å koke, og når vannet rykende varm, hell kokende vann direkte inn i maurtue. Det varme vannet vil drepe maur, og lukk opp maurtue, i en jevn aksjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha