Blodtype nøkkelen til hukommelsestap

Blodtype nøkkelen til hukommelsestap

Selv om flere studier har bekreftet at livsstilsendring kan bidra til å hindre hukommelsestap, indikerer en potensiell risiko tipper balansen mot demens og om hvilke vi kan ikke gjøre noe et nytt verk: vår blodtype .

Ifølge denne nye forskningen, utviklet av School of Medicine ved University of Vermont i Burlington, og publisert i tidsskriftet Neurology, personer som har type AB blod er 82% større sannsynlighet for å utvikle hukommelsestap problemer som kan føre til demens.

Så, av de fire store blodtyper: type A, type B, type AB og type O, den vanligste er type O + blod og AB mindre vanlig, så prosentandelen av risikoen for hukommelsestap er minimum.

Å gjennomføre sine studier, forskerne brukt data fra makro hilsen Study, som fulgte 30.000 mennesker for ca 3,4 år. Av alle deltakerne, 495 ble identifisert med hukommelsesproblemer eller kognitiv svekkelse i løpet av studien. Resultatene ble sammenlignet med 587 mennesker som ikke har kognitiv svikt. Dette viste at de med type AB blod var 6% av gruppen som utviklet kognitiv svekkelse, sammenlignet med 4% som finnes i befolkningen.

"Vår studie fokuserer på blodtype og risiko for kognitiv svekkelse. Blodtype er også knyttet til andre vaskulære tilstander som hjerneslag, så funnene markere sammenhengen mellom vaskulære problemer og hjernens helse, "sa Mary Cushman, ledet studien.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha