Bluetooth Helsefare

 Bluetooth er en nettverksteknologi som gjør det mulig for enheter å kommunisere med hverandre over korte avstander trådløst. Teknologi har åpnet disse elektroniske skrittene som trådløse tastaturer, pulsmålere og hodetelefoner. De fleste forbundet med trådløs Bluetooth-enhet som du fester til øret, slik at du kan føre en håndfri samtale med mobiltelefonen din. Det er noen dokumentert helserisiko forbundet med bruk av en Bluetooth-produkt. Det er også folk som har anlagt søksmål hevder at ved hjelp av Bluetooth-teknologi skade dem.

 Øresmerter

 Folk klaget over smerte i øret når du bruker Bluetooth-hodesett. Smerten er forårsaket av at anordningen er festet til den ytre delen av øret for lange perioder av gangen. Problemet er ganske vanlig at det er festene på markedet som vil dempe headsettet til en kjede eller belte løkke for å unngå å klemme øret. Du kan også kjøpe en liten pute slik at hjelmen sitter mer komfortabelt på øret og vekslende øre du bruker enheten for å redusere ubehag.

 Forstyrret driving

 Ifølge en undersøkelse fra 2010 Nationwide Insurance, 65 prosent av folk snakker i en mobiltelefon når de kjører. Selv om Bluetooth headset lar deg utføre en hands-free telefonsamtale bruker, kan du alltid distrahere deg fra veien. Ha en veldig emosjonell samtale sår hjelm komfortabel eller statisk i øretelefonene kan gjøre at du mister konsentrasjonen. Dette øker sjansene for å forårsake en ulykke og hemmer din evne til å forebygge hvis du ser en farlig situasjon før. Ikke bruk hodetelefonene hvis du er opprørt, hvis værforholdene er dårlige, hvis du kjører i tett trafikk eller kjøring i ukjent territorium.

 Hørselstap

 Forbrukere klaget over at Motorola Bluetooth headset produsenter, Plantronics og Jabra advare at enheten kan føre til hørselstap har avgjort et gruppesøksmål mot selskaper i 2009. Potensialet for hørselsskade er fordi øretelefonen kan slås opp så høyt som 106 desibel og hørselsskader kan oppstå med lyder høyere enn 85 desibel. Den høye volum, kombinert med langvarig bruk av hodetelefonene kan føre til hørselstap. Hvis sterk statisk kommer gjennom enheten, kan det også skade hørselen. Å beskytte ørene, redusere volumet på et lavest mulig nivå. Gjennomføre samtaler i rolige steder hvor det er lett å høre, og ikke prøve å snakke med headsettet hvis forbindelsen er dårlig.

 Stråling

 Det er en liten risiko for å utvikle helseproblemer forårsaket av stråling som bruker Bluetooth-produkter. Teknologien fungerer ved å sende ut laveffekts radiobølger til å kommunisere med andre enheter som er innenfor 10-30 fot fra hverandre med et signal føres til en milliwatt. Men folk som er følsomme for slik stråling oppleve symptomer som kvalme i magen eller utvikle hodepine når du bruker Bluetooth-enheter. Hvis dette skjer, må du ikke bruke teknologi så mye som mulig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha