Bånd lover i Fresno, California

 Fresno County, California vedtatt koppel lover for å beskytte hunder mot farer som for eksempel bil og holde hundene blir nabolaget ulemper, ifølge Californias Central Society for Prevention of Cruelty å Animals. Den CCSPCA er ansvarlig for dyret kontroll og advokattjenester av blader for byen Fresno og Fresno County.

 Generelt Law

 Ordrene Fresno fylke code krever en hund til å være enten i bånd eller "under umiddelbar kontroll av en ansvarlig person" når hunden er på eiendommen til sin eier. Den CCSPCA ber om informasjon løs eller At-hunder Large.

 Hazard Forebygging

 California lov sier at potensielt farlige hunder bør holdes innendørs eller lukket, men en slik hund kan forlate henne hjem med en ansvarlig voksen til å "la betydelig, passende lengde." I Fresno County, en hund som er satt i karantene av en helsearbeider å bite eller rabies kan dempes av bånd eller på eiendommen til eieren eller pund.

 Park regler

 Byen Fresno har fire hundeparker, som er områder der hunder kan løpe og leke uten bånd utpekt. Dog parker ligger i Woodward Park Pool, Roeding og Victoria West. Reglene for all byparken hevder at hunder må være veloppdragne i hunde områder. Irriterende eller aggressive hunder må være i bånd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha