Borgerlig vielse

Bryllupet er en av de viktigste hendelsene som kan oppstå i en persons liv, så dette må tilpasses personlige smak, noe som gjør at mange mennesker velger realiseringen av en sivil bryllup, i stedet for et tradisjonelt kirkebryllup. Så hvis du har valgt en sivil bryllup, er det best å bli kjent med alt som følger slike bryllup og de elementene som utgjør det, for å gjøre denne seremonien noe spesielt i livet, takket være en legemliggjøring perfekt etterlot ingenting til tilfeldighetene.

Blant punktene å vurdere for realisering av et borgerlig ekteskap, behovet for en egnet person står for foreningen å være gyldig, dvs. før borgerlig ekteskap bør komme før en notarius eller før en dommer, som har funksjon for å utføre bryllup og alle juridiske prosedyrer som genererer slike seremonier, fordi det rettslige bånd som er generert.

På grunn av de ovennevnte, har det vært knyttet mye realiseringen av en sivil bryllup i domstolene og notarius publicus, siden det er informert og nødvendig informasjon blir behandlet for ekteskapet som fullt ut, for å være i stand til å sende inn all dokumentasjon borger registret.

Til tross for dette, domstolene og notarius publicus er ikke de eneste stedene hvor du kan feire en sivil bryllup, så kan du be en dommer å gå til et bestemt sted for å frakte bryllup og sivil bryllup kan utføres på det stedet som er mest behagelig for par, en stue, et møtesenter, på en gård, kort sagt, muligheten for bistand fra en dommer på ulike områder fører til mange muligheter.

Når det gjelder formaliteter av en sivil bryllup skal gis, som nevnt før vigselsattest, som deretter diligence å høre noen ord fra dommer til å referere til den rettslige reguleringen av ekteskapet må være til stede og hva dette betyr, slik at partene har et bedre inntrykk av hva ekteskap innebærer; etter hva dommeren sa paret må signere, i tillegg må også ha selskap av minst to vitner som også må signere.

Normal utvikling av et sivilt bryllup er gitt som følger:

• Det første punktet er ankomsten av bruden og brudgommen til stedet der bryllupet holdes sammen med sine følgesvenner.

• Deretter en vigselsattest, som fremhever de rettigheter og plikter ektefellene er lest.

• Etter dette spurte dommeren både hvis de godtar ekteskapet, hvis akseptert av både unionen i ekteskapet er deklarert.

• Som neste handle protokollen signert av ektefeller og vitnene og fylt ut på riktig måte er gitt til paret et dokument som bekrefter ekteskap.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha