Brooks Store retningslinjer for en avstand

 Brookstone Big avstand, også kjent som store problemer eksternt Jumbo, er en universell fjernkontroll som kan programmeres til å styre mange enheter i huset ditt, for eksempel TV, DVD-spiller og kabel-boksen på en gang. Forskjellen mellom en Jumbo fjernkontroll og universelle fjernkontrollen er en standard størrelse, fordi det ikke er så lett å miste universell fjernkontroll i sofaen puter. I tillegg større knapper er lettere å se og push. For fjernkontrollen til å jobbe med enhetene dine, må du først programmet.

 Instruksjoner

 Finn og se listen over koder for TV, DVD-spiller eller videospiller du programmerer fjern Big Brooks.

 Slå på enheten du programmerer fjernkontrollen, trykker og holder du på tasten til enheten på jumbo fjern inntil LED-lys. For eksempel, hvis du programmere en universell fjernkontroll til TV, trykker du på "TV"; Hvis du programmerer en DVD-spiller til fjernkontrollen, trykk på "DVD" -knappen; for en kabelboks, trykk på "CAB" -knappen.

 Program enhetskoden i fjernkontrollen ved å skrive inn kodene for ditt utstyret av listekoder du fant i trinn 1 i det numeriske tastaturet på fjern jumbo innen 30 sekunder for å slå på LED den. Når koden er tastet inn, er LED lyset. Peke fjernkontrollen mot enheten programmeres, og trykk på "Power" -knappen. Hvis kameraet er av, kom inn koden var vellykket og fjernkontrollen er programmert. Hvis ikke, gjenta dette trinnet ved hjelp av følgende kode i kodeoversikten til du finner en som fungerer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha