Brudekjoler til dukker

 Den andre dagen jeg kjøpte et magasin av brude kjoler. Nei, jeg vil ikke gifte seg, og heller ikke lyst, men det jeg trenger er å fange ideer og design som passer meg at jeg ikke malt. Grunnen er at jeg begynner en hobby som du kommer til å høres veldig rart, men tro meg, er morsom. Jeg begynner å gjøre er å lage kostymer for dukker og Barbie-dukker jeg mener. Se? En merkelig hobby. Men når jeg ikke har noe å gjøre, jeg hadde en blast gjør det, og kommer til å kjøpe stoffer og materialer, og lese online tutorials, etc.

 Jeg begynte å gjøre noe veldig enkelt: badetøy; to første delene, og deretter en. Resultatet ble bra og tillater meg å fange base for litt mer forseggjorte kostymer, og så begynte jeg med skjørt, bukser, gensere og tights. De har ikke alltid gått bra, selvfølgelig, men som jeg har drevet med dette en stund, når jeg får alt bedre. Derfor har jeg besluttet å ta neste skritt: kjoler seremonien. Innenfor dette konseptet også de kommer, etter min mening, festkjoler, som er typisk for Oscar-utdelingen.

 Men jeg har alltid ønsket å lage en kjole, med slør henne, og alt. Derfor er dette bladet perfekt, fordi det er veldig tykk og inneholder et stort utvalg av barokke kostymer generelt, og spesielt bryllup. For nå har jeg gjort et slør, og jeg er mer enn fornøyd; Nå, for å se hvordan det gir meg resten. Jeg tror at god. Vanskeligheten ligger i skjørtet, som er romslig og har mange gull blonder. Men ingen utfordring, ville det ikke være noe moro; og jeg ønsker å ha det gøy.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha