Bruk den tilgjengelige plassen optimalt og nyttig

Bruk den tilgjengelige plassen optimalt og nyttig

Tilgjengelig plass fornuft, praktisk og optimal bruk: teleskopstang - ekstra kort - Fest fronthylle.

Rett fra en 40 cm bred hylle var en 30 cm bred åpning, før den tilstøtende garderobe som jeg ønsket å gjøre god bruk av.

Siden jeg alltid likt tekstiler gallionsfigur for lufting, var jeg etter en lang surfer på Internett, på jakt etter et spesielt kort = litt lang teleskopstang funn: en "ekstra kort" teleskopstang at bare 50-90 cm utvides.

I denne fastspent min grep i høyde og i tillegg nøyaktig på nivå med en hylle, mellom vegg og skap. Det faller derfor bare litt - stoffene er super lett å nå for meg kort kvinne - i tillegg kan du fortsatt S-kroker hengende over den fra jernvarehandel og tider weghängen uten stryke dem igjen raskt deler. Så er 30 cm bredde optimalt brukt, etter min mening.

Dermed bruken finner sin optimale, jeg har hver brakett ennå ikke kjent. Stryk kontakten plassert i plast, som i sin tur ytterligere stropp kan bli hekta.

Så du kan på en som ligger på hengende stang braketten, plassbesparende mot gulvet, men montere ekstra brak og her fortsetter å bruke stedet: Fra en til mange!

Denne plast kontakten er tilgjengelig i kjøkkenavdelingen på templene i pakken for å kjøpe eller de er allerede festet gummiert stryking ...

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha