Bruk Twitter til å markedsføre virksomheten Mekling

 Twitter er et populært sosialt sted hvor du kan og bør være aktiv for å markedsføre virksomheten mekling. Med Twitter, tweets, korte meldinger som består av mer enn 140 tegn, inkludert mellomrom for deg. Selv om disse tweets kan spre bare fragmenter av innholdet, kan du generere bruke dem på måter av forretnings- og åpne dører til nye muligheter:

  •  Drive trafikk til din nettside eller blogg. Når du publiserer et blogginnlegg, tweet om det og en link til det innlegget. Hvis koblingen er for lang, kan du lage en forkortet versjon av å få til bitly.
  •  Finn ut når noen trenger en mellommann. Folk som er aktivt involvert i en rettssak eller en tvist, sannsynligvis tweet om det, og hvis de gjør det, så har du en av de første til å høre om det.
  •  Vise frem dine mekling ferdigheter. Spill fredsmegler med mennesker som er involvert i lidenskapelige, oppvarmede, eller eksplosive konflikter. Hvis du kan holde hodet og nivået tonen i diskusjonen, folk i "Twitterverse" tenker på deg når de trenger en mellommann.
  •  Network. Bruke Twitter som et cocktailparty eller industri hendelse, chatte med folk om deres virksomhet, rettspraksis, interesser og de utfordringene de står overfor. Det er billig, det er enkelt, og du trenger ikke å bære en dress.

 Et nettverk Twitter for å raskt bygge, følger markedslederne og deres tilhengere. Fordi det er vanlig å Twitter til neste samme ved å spore tilbake, kan du få umiddelbar nettverk av noen som har det samme markedet som deg og tross alt hans eller bygge på sine etterfølgere.

 Bruk hashtags å flagge søkeord og hot tema i markedet som #adr, #mediator og #mediate. En hash tag vises som en link i din tweet som Twitter-brukere kan klikke for å se tweets fra personer relatert til dette emnet.

 Mange tweeting om det samme emnet og hash tagging begrepet kan øke eksponeringen i samfunnet.

 På Twitter kan du legge til en Følg-knappen til nettstedet ditt. Når du har logget inn, blar du nederst i høyre rute og klikk Resources. Dette tar deg til en side der du kan opprette en Følg-knappen, Tweet knapp eller widget for å legge til din nettside eller blogg.

 Vær tålmodig. Dine etterfølgere og personene du følger på Twitter kanskje ikke trenger dine tjenester i flere år. Hvis de gjør det, de vet du etter navn og å håndtere og hvor du skal finne deg.

 For mer informasjon om Twitter, inkludert hvordan du skal begynne å finne ut, kan du gå til Twitter støttesiden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha