Bruke Punkt på verktøy for å analysere din TI-Nspire Graph

 Noen av de vanligste analyser som utføres på grafen til en funksjon på TI-Nspire inkluderer evaluering, finne lokale maksimums- og minimumsverdier, og lokalisering av nuller. Prikk på verktøyet gir en praktisk måte å utføre hver av disse oppgavene. Her er fremgangsmåten for bruk av Punkt på verktøyet:

  •  Trykk → → punkter og linjer Point Åpne Punkt-verktøyet.
  •  Bruk styreplaten til å flytte markøren og klikk på grafen.

     En spøkelsesbilde av koordinatene på dette stedet vil vises sammen med ordene foreslår.

  •  Trykk eller for å gjøre det punktet.
  •  Trykk for å forlate Punkt-verktøyet.

 Svever over funksjonen ikonet øverst til venstre på skjermen viser verktøytips for hvordan du bruker hvert verktøy til en Grafer side.


 Nå flytter over punkt å ta tak i hånden ikonet vises, og trykk for å løse saken. Bruk styreplaten flytte punkt langs grafen. Merk at når du nærmer deg en lokal maksimumsverdi, ordet maksimal sammen med koordinatene til lokale ekstrem verdi.

 Hvis du passerer gjennom et lokalt minimum, vil du se ordet minimum. Hvis du er en null null, passerer ordet.

 Som standard blir koordinere poeng gitt til tre viktige tall. For å endre nivået av presisjon, plasserer du markøren over x -coordinate så ta tak i hånden ikonet vises og blinker koordinere. Trykke på knappen flere ganger for å øke antallet viste sifre og trykk på knappen for å senke antallet viste sifre. Gjenta denne prosessen for y -coordinate.

 Hvis du holder markøren over x -coordinate, prøv å dobbeltklikke for å aktivere redigering av x -coordinate. Skriv inn et nytt x -coordinate verdien og trykk. Se på hopp punktet til den nye plasseringen. Du kan også redigere y -coordinate.

 For funksjoner ikke en mot en, hopper TI-Nspire til et punkt med den gitte y-verdien som er nærmest til dagens plassering.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha