Bruke TC felt for Notes

 Det er mange ganger du trenger å holde styr på en "liste" over redigering arbeid som må gjøres på et dokument. Manuelt å holde en slik liste, særlig med hensyn til en lang dokument kan være vanskelig. Jeg legger vanligvis en slags tekstlig nøkkelen i dokumentet som jeg finner senere plasseringen hvor du finner det arbeidet som skal gjøres. Så jeg kan teksten her *** i dokumentet, og vite at jeg kan søke etter det og finne det nøyaktige stedet som trenger arbeid.

 Det er en annen metode som kan tas, men. Dette omfatter bruk av TC-feltet, som vanligvis brukes for merking innholdsfortegnelsesdata. Du kan også bruke disse feltene til steder der arbeidet må gjøres for å gi. Dette fungerer fordi du kan sette noe i TC-feltet, hva du skriver og ender opp i innholdsfortegnelsen. Dette gjør dem til en naturlig for å gjøre notater til deg selv. Så du kan bruke en av følgende TC felt i dokumentet:

 {Tc "tc sende dette tipset til Allen Wyatt Word Tips"}
 {Tc "sjekk denne formelen for nøyaktighet"}
 {Tc "omskrive dette avsnittet før du forlater skrivebordet"}

 De potensielle bruksområder er nesten uendelige. Senere, når du er klar til å gjøre ditt redigeringsarbeid, du bare generere en innholdsfortegnelse i begynnelsen av dokumentet. Bidrag vil pliktskyldigst gå dit, og siden sidetall hyperkoblinger, dobbeltklikker du på sidetallene vil ta deg til hvor du må jobbe.

 Word Tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Ordet her: ved hjelp av TC felt for Notes.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha