Bruker for Akryl vann

 Akryl vann er et klart stoff etter blanding størkner til å se ut som vann eller glass. Den er tilgjengelig på håndverket butikker som Michaels og AC Moore, og store kjedene som Wal-Mart eller Target. Det er vanligvis brukt av profesjonelle blomsterhandlere og tinkerers, men kan også brukes til å lage falske fisk tanks og andre yrker som krever realistisk utseende vann.

 Blomsterarrangement

 Brukes i en klar vase, vil akryl vannet være svært reell. Hvis de plasseres på en svakt hellende flate, mens størkning, kan det "fryse" eller stivne på skrå. Dette gir designeren et slikt arrangement uendelige muligheter i valg av et øye. Et strå, tannpirker eller slikkepott kan brukes til å lage falske bølger, bobler og vinket. Ved hjelp av høy kvalitet blomster er anbefalt for å oppnå best utseende.

 Simulerte akvatiske miljøer

 Akryl vann kan brukes sammen med andre materialer for å lage simulerte vannmiljøer falske "styrtet" drinker eller realistiske figurer som synes å være plaske i bølgene. Clay basispolymeren, finnes på de fleste båter butikker, kan brukes til å lage figurer. Disse leirer tørr luft, eller kan bakes til å stivne, og kommer i en rekke farger. De kan være teksturert ved tilsetning av små perler, sand eller andre ikke-bedervelige materialer. Når tallene blir opprettet, kan de plasseres i en beholder fylt med akryl vann eller blanding av vann kan helles på en figur ved delvis tørt for å skape et vått utseende eller sprut. Hvis bedervelige materialer er brukt, de deformeres når den plasseres i blandingen av akryl vann og vil ikke tørke.

 Gjør en akryl akvarium

 Polymer leire figurer eller plast figurer kjøpt i en lekebutikk, kan brukes til å skape en interessant titt på fisken tank. Første sted alle stener, plast planter, og keramiske eller plast figurer på bunnen av tanken. Hell sakte blanding av akryl vann. Når akryl vannet begynner å stivne, og er en tykk konsistens, men ikke vanskelig, presser fisken ned i blandingen til å se ut som om de flyter i vannet. Når akryl vannet er sterk, vil de bli suspendert i blandingen. Gjør falske bobler vokser en tynn kaffe rører i blandingen når den er en gel-lignende konsistens, blåser en boble og langsomt tegning røreren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha