Bryllupsgave. Hva eller hvor mye du skal kjøpe?

Den bryllupsgave har alltid vært omgitt av intriger, fordi for mange er det ukjent hvor mye i tilfelle av pengegaver, eller hvor mye som skal representere detaljer som er kjøpt, i tilfelle av bryllupslister å gi,. Sannheten er at noen par er å etablere et minimum og maksimum mengde penger, men i etikette og protokoll rundt denne sosial begivenhet anslagsvis kjøring. Les videre og finn ut hvor mye de skal gi deg, eller hvordan du skal gi deg mye.

For det første, hvorfor skal vi gi en gave til paret giftet seg? Denne detaljen symboliserer de gode ønskene som har for dem; Det er et bidrag som er laget for å bygge sitt hjem, og det er en fin måte å betale tilbake den gode tiden vi tilbringer på mottak.

Å vite hvor mye du har å gi, i tillegg til økonomisk frihet, må du ta hensyn til følgende: Forhold eller slektskap med paret, deltakelse i festivalen, hva slags feiring og andre utgifter som du bør gjøre bryllupet relaterte, for eksempel reiseutgifter eller flyttes på plass. Anslå hvordan vil bruke mellom høne, sivil seremoni og kirken seremonien, anslagsvis 60% av totalen, og dette resultatet vil gi deg en idé om hvor mye din gave, husk dette alltid an på hvordan din økonomi er. Jo nærmere paret være mer du vil bruke.

Hvis det er et bryllup liste det antas at noen gave du velger vil appellere til par, siden de selv trakk opp sin liste; og hvis det ikke er det, velge mellom apparater, dekorative elementer som vaser, rammer, lamper og møbler. Andre gaver som porselen og glass er mer sannsynlig å gjenta seg.

Hvis du vil ha flere tips for å organisere bryllup, brude skjønnhetstips, tips for bryllup dekorasjoner, bryllup leverandører, bryllup liste og mer, besøk vår Wedding Tips-delen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha