Buick tenning Utskifting Instruksjoner

 Fjerne en eller flere komponenter i tenningssystemet på Buick kan ta noen eller flere trinn, avhengig av modellen og komponenten du trenger tjenesten. Men uavhengig av modellen, hvis Buick er utstyrt med en supplerende restraint system, sørg for å avvæpne. Ellers kan du utløse et sjokk sensor, uhell distribuere kollisjonsputer og forårsake alvorlig skade.

 Deaktiver supplerende restraint system

 Plasser forhjulene slik at de peker rett fram og vri tenningsnøkkelen til av-stillingen, men ikke fjern nøkkelen. Deretter, fra sikringsblokken under panseret, fjerner SRS sikringen og vent i minst 60 sekunder før du begynner å demontere tenningssystemet.

 Nå begynne å koble fra luft bagsâ € ™ gule pluggene. Du vil finne i bunnen av rattstammen, en annen bak døren montering av hanskerommet og to i førerens € ™ s sete og passengerâ € ™ bruker.

 Ta av hjulet

 Dette er nødvendig på mange modeller har full tilgang til sylinderen tenningslåsen og bryteren. Plassere hjulet mellom øvre og nedre vippe stopper. Fjern svinghjuldekselet og under dekselet beholde oppblåsbar modul. Trekk ut strømkontakten og fjern festing av feste hjulet.

 Se etter merker på rattaksel og hjul. Disse merkene må stille opp under re-installasjonen. Hold dra hjulet ved hjelp av et ratt avtrekker.

 Fjerne Ignition Locks

 For å få tilgang låsesylinderen, dekker frigjøringsstrimmelen rattstammen, instrumentpanelet lavere trim og løftespaken, hvis det er nødvendig. Fjern lokket lokket på nedre hjulet og den øvre overflaten av dekkholdere, men ikke fjerne det øverste trim.

 Etter dette forsiktig løft topptrim rattdekselet hjulet akkurat nok til å få tilgang til låsesylinderen. Nå, med en bøyd punsj tips, setter spissen inn låsesylinderen hullet kontakt. Vri tenningsnøkkelen til startposisjonen, og skyv låsesylinderen utløserpinnen med syl. Slipp tenningsnøkkelen til kjørestilling. På dette punktet, kan du fjerne sylinderen fra tenningslåsen.

 Fjerne tenningsbryteren

 Med sylinderen ut av tenningslåsen, bryte plastbånd holder tenningsbryteren ledningsnettet til rattstammen. Bryter de tre plastbånd holder ledningsnettet montering og stroppen til toppen av ledningsnettet til hele øvre hodet vippe. Du kan erstatte stroppene med plastbånd når du setter sammen.

 Etter å ha koblet den elektriske kontakten fra tenningen, fjerne anti-tyveri-modulen av låsen montering modulen. Dette er et tynt, liten blokk med en kvadratisk form i den ene ende og en sirkulær form i den andre enden.

 Å ta ut nøkkelen form for alarm kontakten hele låsen modulen, slår den lille kontakten ca 45 grader med klokken. Nå kan du fjerne både tenningsbryteren klemmene og trekker passering av rattstammen.

 Når du er klar til å installere komponentene i tenningssystemet, følg samme prosedyre i motsatt rekkefølge. Men for å installere låsesylinderen, sørg for å justere kategorien posisjonering lås på huset av modulen til låsetappen på sylinderen av posisjonerings lås.

 BSS våpen

 Etter re-installere alle komponenter og rattet dekker, re-arm SRS system. Koble til alle gule pluggene du koblet tidlig, installere SRS sikring og koble til batteriet jordkabel.

 Sett deg på veien til luftputen og vri tenningsnøkkelen til kjørestilling. Les advarselen luftputer på dashbordet og sørg som blinker flere ganger og deretter slås av.

 Hvis varsellampen ikke følger denne modellen, sjekk diagnosekoder som er lagret i datamaskinens minne.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha