Bumper Jeep Cherokee Removal

 Fjerne den fremre eller bakre støtfanger Jeep Cherokee krever grunnleggende hånd verktøy i løpet av minutter. Selv en nybegynner amatør mekaniker kan fullføre prosessen i oppkjørselen hjemme eller i garasjen. Støtfangerne er ikke tung, slik at du kan gjøre jobben selv, men en andre par hender er nyttig å støtte støtfanger boltene som den siste ut. Mounts aldri endret gjennom kjøring av Cherokee produksjon, så uansett hvilket år du eier Cherokee, støtfangere kommer av på samme måte.

 Ting du trenger

 Socket sett

 Ratchet

 The Front Bumper

 Skyve under fronten av Jeep og finne fjellene der støtfangere og sideskinner møtes. Det er to sideplater, en på den andre siden av rammen, med tre festeboltene mellom dem på rammen.

 Løsne de tre skruene på begge sider av Jeep med en socket og skralle. Fjern to på hver side, men la i stedet støtfangeren ikke faller.

 Fjern de to siste skruene mens du støtter støtfangeren. Trekk umiddelbart støtfangeren av fronten av Jeep. På eldre modeller, kan det være en vakuumledning tilknyttet en ballong på innsiden av støtfangeren. Trekk av linjen når du fjerner støtfanger.

 Bakre støtfanger

 Åpne luken på baksiden av Jeep Cherokee og skyve under den bakre støtfangeren på Jeep. Finn støtfanger er montert på kroppen av Jeep; det er fire bolter på hver tråd som monteres i kroppen.

 Fjern tre av de fire boltene på hver ramme ved hjelp av en socket og skralle. Legg igjen en bolt på hver montering holde støtfanger faller på deg.

 Ta den siste bolten på den ene siden med en socket og skralle og samtidig støtte støtfangeren. Gjør møte i fjellet for å skyve og fjerne den siste bolten igjen.

 Trekk straks den bakre støtfangeren på Jeep. Sett støtfanger side og lukke bakluken.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha