Catch Lock reiser

 Hvis du vet hvordan å koble låsen, kan du lage tepper i en rekke utførelser og stiler. Kjøp en krok-låsesett og følg instruksjonene for å lage en pre-trykt teppe design eller improvisere din egen. Latch hooking tar korte stykker av wire og en åpen veve lerret å skape fargerike tepper. Selv om du vil ønske å tørke føttene på en låsekrok skapelse når du er ferdig med en, vil det sikkert gjøre en dekorativ tillegg til ditt hjem.

 Ting du trenger

 biter av wire

 lerret Carpet

 Låsing krok verktøy eller krok

 Saks

 Instruksjoner

  •  1

 Brett et stykke wire i to slik at den danner en løkke i den ene enden. Alle dine sønn levninger bør være omtrent like lange, ca 4 inches lang. Plasser låsekrok verktøy eller krok i sentrum av løkken og hold ledningen til kroken med pekefingeren.

 2

 Poke låsen kroken verktøy eller krok gjennom et hull i lerretet fra topp til bunn, og igjen fra bunnen og opp gjennom hullet rett over kroken satt inn. Den trådsløyfen har til å passere gjennom hullet i verktøyet, slik at trådsløyfen er nå på undersiden av stoffet.

 3

 Bruk venstre hånd for å løfte de to frie ender av trådsløyfen, og ta dem med krok delen av låsekroken verktøyet eller krok. Trekk dem gjennom lerretet, noe som gjør dem passere gjennom løkken i den andre enden av ledningen som du går. Nå kabelendene må svinge til lerretet nær hullet der du satte kroken.

 4

 Fjern låse verktøy krok eller kroken på wire loop og stram med fingrene ved å trekke i de frie endene av ledningen. Ikke bekymre deg på dette punktet hvis trådendene er ujevn.

 5

 Gjenta denne prosessen for å fylle alle hullene i låsekroken lerretet, noe som gjør et mønster du endre farger. Hvis du har en pre-trykt mønster, vil den fortelle deg hvilke hull å fylle med spesifikke ledningsfargene. Bruk en saks til å kutte all kabelendene til samme lengde når du er ferdig teppet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha