Cavalier Servostyring Pumpe Demontering

 Chevrolet Cavaliers har en ledende posisjon installert som standard utstyr. Servostyringen er bistått med et hydraulisk trykk generert av servostyring pumpe. Pumpen sirkulerer væsken og roterer hjulet meget lett og følsom for berøring. Et sikkert tegn på servopumpen er en fiasko er når lederskap blir mer anstrengt; også se etter væske lekker servostyring puddled under bilen. Fjerne en servostyring pumpe er ikke et vanskelig prosjekt, og er det første skrittet for å reparere servostyringen.

 Serpentine Belt

 Serpentin belte i fronten av motoren Cavalier gir kraft til å drive servostyring pumpe. Du må først fjerne beltet drivhjulet for å frigjøre servostyring pumpe. Under Cavalier er en trinse våren strukket stram holde serpentin beltet. Bruk en pipenøkkel til å forstå sentrale sekskantmutteren på drivskiven og snu den slik at beltet blir løs. Fjerne belte fra skivene og deretter de andre hjulene og trinser på motoren.

 Tubing

 Et rør strekker seg fra pumpen til servomekanismen i lettvint i nærheten av forakselen. Denne hard tube har to kontakter i hver ende for tilkobling. Bruk en skiftenøkkel til å koble fra den ene enden av røret som Cavalier. Vær forsiktig, fordi noen servostyring væske lekkasje. Bare hold fingeren over hullet og sette en beholder under røret og vent på at væsken å renne.

 Etter drenering væske utførelser bruke boksen fastnøkkel for å koble røret fra servostyring pumpe. Røret er bøyd og vendinger for å gjøre sin vei gjennom pumpemotorrommet til servostyring bistå. Det er ikke nødvendig å fjerne det fra bukta. Bare skyve til side.

 Pump

 Servopumpe er boltet direkte til motorblokken. For å fjerne pumpen, skru av festepunkter for motoren. Det kan eller ikke kan være gjengelåsemasse brukes til å tette boltene på motoren. Hvis boltene er ikke lett slå bruke litt kraft for å bryte ledningen lås. Ikke bekymre deg om å gjøre det. Breaking tråd lås er den eneste måten å få en gratis bolt. Når boltene er fjernet, løfte pumpen i motorrommet. Igjen, men vær forsiktig fordi du flytter pumpen noen resterende servostyring væske kan renne tilgang port hvor røret var koblet. Du ønsker kanskje å få tak i en butikk håndkle på porten når pumpefortrengningen å hindre drypp rotet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha