Chevrolet Tahoe ABS bremseproblemer

 Chevrolet Tahoe har vært en god selger for General Motors i år, og produsenten selv kom med en hybrid Tahoe i 2009, som var en av de første full-size hybrid introdusert i markedet. Tahoe har hatt problemer med blokkeringsfrie bremsesystemer, med en påminnelse for ABS-bremser for modell årene 1999 til 2002 og 2005-modellen hadde en tilbakekalling for bremseproblemer. Den største påminnelse om Chevy Tahoe ble rammet mer enn 1,5 millioner biler for et varmemodul problem som utgjør en brannfare.

 Brems booster

 Noen av Chevy tahoes 2005 ble tilbakekalt for ABS bremse problem. Problemet gjelder en manglende tappholder presse bremsepedalen. Denne pin ble igjen noen av tahoes under produksjon og reparasjon ifølge Pal, bare 707 var tahoes berørt av denne tilbakekallingen. Eieren Tahoe må ta sin Tahoe 2005 i konsesjonen og la forhandleren avgjøre om dette trykkholderen mangler ut av bilen sin. Hvis pinnen er mangler, vil giveren erstatte sikringsbolten uten kostnader for eieren. Uten låsepinnen, vil ABS-bremser Chevy Tahoe ikke fungerer når den brukes.

 Bremser Recall

 Den største påminnelse for Chevy Tahoe ABS var problem for modellår 1999 til 2002. Mer enn 800.000 General Motors lastebiler og SUVer, inkludert Chevrolet Tahoe, hadde utviklet korrosjon på ABS biler, forårsaker sensoren bremsene slutter å virke. Ifølge General Motors årsverk stråler på den tiden, Alan Adler, grusvei klatret inn i plastdekselet ABS sensor, som bremsene brukes for tidlig ved lave hastigheter.

 ABS Generelt vedlikehold

 Den eneste andre klager om Chevrolet Tahoe ABS-bremser var generelle vedlikeholdsproblemer: slitasje av bremseklosser og rotorer kreve erstatning eller reparasjon, justering av calipers forårsaker vibrasjoner og svampete eller for satt i pedalen brems. Alle disse problemene kan løses hvis eieren Tahoe utfører planlagt vedlikehold på bremsesystemet som anbefales av produsenten. Bremseklossene vil bære på grunn av friksjonen skapt ved søknad på bremsepedalen og bremseskivene slites av samme grunn.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha