Christine Daae kostyme ideer

 Gjennom årene ble kjoler bæres av Christine Daae utsatt for mange tolkninger, slik at du Adrift la fantasien som du lage din egen versjon av Christine Daae. Selv om det er mange tolkninger av utseendet på Christine, hennes hvit kappe, rød kappe og gull, og blå gang kjolen er kostymene hun er best kjent for. Nøkkelen til å skape en knusende Christine Daae er å tenke viktorianske og være kreativ.

 Hvit slåbrok

 Den hvite kjolen er den drakt som Christine slites mest i løpet av spillet. Det er også enkelt kostyme hun bærer. Det er en hvit kjole eller tynn ren hvit som ser ut som en nattkjole. Det har tradisjonelt en montert bodice med blusset ermer. Lengden varierer fra midten av kalv til gulv lengde og er trimmet med blonder nederst og halsen. Noen versjoner av denne kjolen har lagt til et korsett eller midje cincher å legge mer form til plagget.

 Gjør-det-selv-versjoner av denne enkle antrekk kan gjøres med en kombinasjon av ting som du allerede eier og kjøpt i kostyme butikker. Den nattkjole kan kombineres med et snøre kappe da aksent med viktoriansk smykker. En cape eller korsett kan også legges til legge som nattkjole og gi en mer viktoriansk effekt.

 Grevinnen

 Kle grevinne er en av de mest forseggjorte kostymer som Christine. Det er rødt og gull kjole hun bærer når hun endelig spiller hovedrollen i den Muteo. Den ytre kroppen og ytre skjørt på kjolen er i dyp rød fløyel, silke eller satin. Den indre bodice er betont med en gull korsett for å legge form en kontrast. Den indre skjørtet er også gull for kontrast. Håret er slitt stablet med noen krøller hengende ned i ansiktet. Noen vil legge en tiara for å legge høyde. En underskjørt eller bussle er slitt under skjørtet for å forstørre. Fordi det er slitt når Christine tar ledelsen i Muteo Der er det en veldig dramatisk kjole. Som sådan klær utviklet det kan være vanskelig å gjøre med materialer i skapet og blir nødt til å være en profesjonell syerske eller å bli kjøpt på en drakt shop.

 Den blå kjolen

 Christine bærer den blå kjolen to ganger i løpet av Phantom of the Opera: når hun møter med direktøren for operahuset, og når hun besøker graven til sin far. Denne stilen kjolen kalles en gang kjole og ble ansett som casual wear viktorianske kvinner. Det er produsert i nyanser av blått bomulls kontraster med kroppen av kjolen er trimmet med blått lys og mørkere nyanser av blått. En underskjørt eller bussle kan brukes under skjørtet til å legge mer gnisten til kjolen, men er ikke nødvendig. Bodice er montert og kan fremheves av en plumed lue med bred brem eller en liten pille lue med et slør. Som grevinnen, kan denne kjolen trenger en profesjonell hånd for å sørge for at det kjører riktig. Kostnaden for dette varierer avhengig av hvor mange detaljer som er nødvendig.

 Brudekjole

 Brudekjole er den mest forseggjort drakt som Christine. Den ble designet av The Phantom og hun bærer i den siste scenen der hun avslører The Phantom. Det er en tradisjonell hvit brudekjole med en montert bodice og en full skjørt forsterket av et vanvidd eller underskjørt. Noen versjoner av brudekjole innlemme juveler og paljetter i stoffet for å legge gnisten. Det kan også være betont med store diamant øredobber og et kjede. Kostnaden den mest effektive måten å lage brudekjole er å bære din brudekjole, låne eller leie en brudekjole. Hvis dette ikke er et alternativ du kan ha en laget av en profesjonell sydame.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha