Chrysler Instruksjoner 3,0 Serpentine Belt

 Uansett hvilken type kjøretøy med Chrysler 3,0 motor du har, kjører serpentin belte en rekke komponenter. Beltesystemet deaktiverer veivakselen roterer og servopumpe, dynamo, dagdriver utstyr for motor og klimaanlegg. Beltet strammes av en automatisk beltestrammer, som må frigjøres for å erstatte og installere en ny serpentine belte.

 Ting du trenger

 Bremseklosser

 Breaker Bar skralle

 Socket sett

 Flat skrutrekker

 Maskeringstape

 Instruksjoner

  •  1

 Parkere bilen på et flatt område, for eksempel en garasje eller innkjørsel og parkeringsbremsen. Blokker hjulene for ekstra sikkerhet.

 2

 Åpne dekselet. Finn serpentin belte diagram eller på panseret eller dekselet radiator vifte og refererer til bilde til plasseringen av den automatiske beltestrammeren. Ordningen vil også vise hvor du skal svinge for å løsne beltet for fjerning eller installasjon.

 3

 Plassere den aktuelle støtte hodet på bolten som stikker ut på siden av den automatiske remstrammer skivene. Fest sperreknivbjelken i vedtaket og søke innflytelse i riktig retning vist i diagrammet av beltet. Legg press for 3:57 sekunder slik at strammeren å slippe spenningen helt og skyv remskive med flat skrutrekker.

 4

 La Trinsehjulet å frigjøre slippe trykket på knivbjelken. Fjern den andre remskive på motoren.

 5

 Før nye beltet i trinsesystemet til diagrammet brukt som en referanse. Start med veivakselen skivene og bevege seg til høyre over nettverket. Lagre strammer skivene for sist. De fleste Chrysler motorer 3,0 passere beltet gjennom veivakselen skivene og servostyring trinse, dynamo, valsen og klimaanlegget før du går til strammer skivene. Bruk små strimler av maskeringstape på hver trinse til å holde beltet på plass mens du går gjennom motoren.

 6

 Påfør innflytelse til å strammer skivene til å løsne. Skyv den nye beltet på skivene opp med flat skrutrekker og langsomt slippe spenningen på skivene før den returnerer til sin automatiske posisjon. Fjern maskeringstapen strimler av andre trinser og sjekk båndet er sentrert på hver skivene.

 7

 Start motoren og la den gå i noen minutter mens strammer justerer automatisk til den nye beltet.

 Hint

 Chrysler brukte 3,0 motor siden 1987, og vises i en rekke av Chrysler. Som sådan, de nøyaktige trinsene i serpentin beltesystemet variere med typen kjøretøy. Hele prosessen med demontering / montering av en serpentin belte er den samme for alle modellene, men. Se i manualen og eiers tabellskjema for de nøyaktige spesifikasjoner på bilen. Hvis du mangler heller, kan du finne en kopi av servicehåndboken på ditt lokale bibliotek, eller du kan kontakte din lokale Chrysler å skaffe manualen for en ny eier. Du kan også laste ned en kopi direkte fra Chrysler nettstedet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha