Climatizacion sykehus

I mange tilfeller air condition av sykehusene er en avgjørende faktor i behandling av pasienter med hjertesykdom, skjoldbruskkjertelen, luftveier, brannskader og AIDS. Nettopp på grunn av den ekstreme omsorg som er gjenstand for disse, er det at disse air condition systemer er spesiell og ganske forskjellig fra kommersielle programmer, fordi de trenger viss oppførsel av luftstrømmen, trykkontroll og begrensning av dette området for å unngå forurensning, spesifikke krav og ekstern luft-filter for å fjerne lukt, farlige i konstruksjon, radioaktive eller hindre spredning av virus og mikroorganismer kjemikalier, sone kontroll av ulike temperatur og luftfuktighet en automatisk reguleringssystem for å regulere driften av sonesystemer.

Utgangene av luft utvist av eksosanlegget, vil bli minst 9 m fra noen utenfor luftinntak, vinduer og dører av mennesker, i en høyde på 1 m over taket av bygningen, med tanke på retningen av rådende vinder. Utenfor luftinntak bør være minst 9 meter av alle lufte forbrenning, gruvedrift, kjøletårn, dekorative fontener, eller medisinske vakuumsystemer. Høyde ikke mindre enn 1,8 m over hovednivå.

HVAC system av sykehusene bør regulert i henhold til aktivitet eller avdeling, så dette må være spesialitet tett med arkitektur, til å utforme et prosjekt. De viktigste områdene og derfor soner vil levere systemer, retur eller separat avtrekk er: Kirurgi, pasientbehandling, patologi, Laboratories, Administrasjon, behandling og diagnostisering, sterilisering og tjenester.

Operasjonsrom

Ingen sykehusområdet krever mer nøye overvåking av miljøforhold og aseptisk. Selv om kirurgi kan betraktes som en "clean room" i mange aspekter av sin utforming, vil ikke ha en klassifisering som sådan, det er nivået på renslighet fordi i denne type program, premium begrense mengden av bakterier, virus eller mikroorganismer, mer at mengden av partikler. Du bør advare at konstruktive anbefalinger arbeid, er sykluser av desinfeksjon og personalet atferd respektert, for å virkelig oppnå rengjøring og luftkvalitet foreslått i arkitektur. Området skal utformes som en "øy", slik at ingen vinduer på utsiden.

Uteluften er 100% i operasjonsstuen, og området rundt som tilhører den lokale kirurgi for å fortynne narkosegasser og begrense risikoen for eksplosjon. Dersom det anses nødvendig, er det ønskelig å tilveiebringe et separat avgassystem i hvert operasjonsrommet å fjerne konsentrasjonen av anestesigass for å fullføre operasjonen. Vakuumsystemet vil eliminere ikke-brennbare gasser. Forfilteret for å forlenge levetiden på terminal filtre, er plassert i hvert aggregat. Filtre levere luft terminaler i den lokale arkitekturen Quirófano være HEPA effektivitet på 99,97% med DOP TEST. De vil bli plassert i enten kringkasting, helt ferdig i epoxy og forseglet til tak maling. Endringen av lys og filtre, vil finne sted fra inne i lokalene, uten å åpne den falske taket. Samarbeidet etter:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha