Coinsurance

I løpet av historien til forsikringsselskapene har vært noen ganske vanskelige hendelser for å sikre et klart eksempel på dette er de ulykker i luftfart eller tog, så oppfinnelsen av nye prosesser som coinsurance har aktivert disse enhetene til tross storhet hendelser gi mennesker oppnå sikkerhet som de ble skapt disse enhetene.

Coinsurance er en kontrakt som flere forsikringsselskaper velger å delta eller være tilknyttet en eller annen måte med den hensikt å oppnå sikre store arrangementer som de ovennevnte, er dette gjort for å minimere kostnadene ved å assurandøren som til tider forsikrede økonomiske verdier overskrider grenseverdien verdsatt av forsikringen.

I co-forsikring den forsikrede person eller enhet har muligheten til å velge hvem som kan sikre og følelsen tydeligere hver person kan velge hvilket forsikringsselskap tar seg av alle deler av deres eiendom; Det er riktig å nevne at denne prosessen kan megle forsikring som to forsikringsselskapene kan også ha opp til åtte og eventuelt mer.

Det er veldig viktig å si at hånden coinsurance annen viktig aktivitet kalt reassuranse, som er definert som den metoden som en forsikringsgiver bestemmer seg for å gi opp deler av sin risiko verdt for å redusere sine tap.

Partene i kontrakten medforsikrede individuelt bestemme hvilken prosentandel av risiko de ønsker å dekke, dette skjer fordi noen forsikringsselskaper har høyere priser for å dekke alle eventualiteter, men vanligvis gjør denne fordelingen er 50/50, men den totale andelen kan Det er fordelt på ønsket måte mellom partene som deltar i denne kontrakten. Det er godt å merke seg at selv om fordeling av risiko er ved hver assurandør ikke utføres dersom kunden er uenig med denne fordelingen.

I dag takket være den store verktøy som gir denne type forsikringsavtaler de kan ha noen form for coinsurance som har ulike styrker; noen av disse typer er:

• direkte Coinsurance: Dette er den kontrakten der den primære forsikring enhet bestemmer seg for å gi noen risiko til andre forsikringsselskaper; denne prosessen er alltid å informere den forsikrede.

• Intern Coinsurance: Dette er den kontrakten der den primære foretaket overfører noen risiko til andre enheter internt, uten å informere den forsikrede. Det er godt å presisere at i tilfelle noen ulykke forsikringsselskapet vil svare på som en.

• skatt Coinsurance: Coinsurance i denne kontrakten er forsikret bestemmer seg for å delegere enhet eller enheter prosenter omsorg i tilfelle en ulykke, og i sin tur kan godta eller avvise forslag fra slike enheter.

Som ovenfor viser at co-forsikring er foran oss som en utmerket måte å sikre varer, spesielt hvis disse har stor økonomisk verdi; så det er ikke lenger noen unnskyldning for ikke å ta vare på vår kapital hvis det er slik enkel, men nyttig som co-forsikringsavtaler i dag.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha