Color kalibrere skjermen i Windows 7

 Ideen bak fargestyring er ikke på fargene på en dataskjerm med farger i den virkelige verden. I stedet forsøker å være fargene på en måte som dekker dine behov. For eksempel matche fargene på skjermen til en bestemt skriver eller annen utdataenhet farger. For å gjøre det skje, for å bruke Windows fargestyring verktøyet deg.

 Verktøyet Windows Color Management er ikke noe du tukle med tilfeldig. Mitt råd er å bruke det bare når du velger fått instruksjoner om hvilke profiler. Denne informasjonen kan finnes i hånden av en grafisk programmer eller i referanse til en PC skriver.

 Det er et fargekalibreringsverktøy som er unikt for Windows 7. Verktøyet kan brukes til å sørge for at skjermen Display nøyaktige farger. For å kjøre programmet, gjør du følgende:

  •  Høyreklikk på skrivebordet.
  •  Velg Juster kommando.
  •  Fra listen over oppgaver på venstre side av personalise vinduet velger du Skjerm.
  •  Hvis du vil vise listen over oppgaver på venstre side av vinduet, velg Kalibrer farge.

     Du må jobbe med knappene på skjermen, i samråd med bildene for å kalibrere skjermen beste fargene for skjermen i Windows.

  •  Arbeid gjennom Display Color Calibration Wizard, adlyde instruksjonene på skjermen, og klikk på Neste for å fortsette.
  •  Klikk på Fullfør når du er ferdig.

 Det finnes ikke noe slikt som en perfekt kalibrering - akkurat hva du kan se så perfekt. Så lenge alt ser bra nok for dine egne øyne, det er perfekt!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha