Computer og nettverk topologier utstyr for å forbedre produktiviteten

I mange bedrifter kjøp av datautstyr utføres vurderer en flerbruks team og noen ganger kommer kort av ytelse når ny. Typer nettverkstopologier og PCer med Windows XP og 256 MB RAM er vanlig i mange bedrifter. Dette, etter min mening, er en feil. Selskaper bør se etter datautstyr for å øke produktiviteten.

Dette er ikke å oversize utstyr, investere i saker ikke skal brukes som kraftige grafikkort eller harddisker med stor kapasitet, men hvis det er sant at i mange tilfeller er vi på grensen av brukervennlighet trekk i valg av utstyr prosessorer og begrenset minne. Dette valget markerer måten brukere arbeider med datamaskiner.

En treg datamaskin, tar det å åpne programmer eller bare tar lengre tid enn det ville være tilrådelig å starte bidrar brukere kommer ikke disponert for å komme til jobben din og begynne å jobbe, de allerede har rutinen, og datamaskinen den er treg å starte, starter det i og gå for en kaffe, i beste fall.

Videre langs arbeidsdag mange unødvendige stopp, skift i produktive ganger, mens et program er åpnet, eller jobbe med flere programmer samtidig blir mission impossible. Hvis du allerede har erfaring i kjøp av utstyr vi ikke falle i fristelsen til å velge de billigste og korte trekk.

Tatt i betraktning at levetiden til en datamaskin er ca 5 år, og hvis vi bruker Windows, er det normalt at under livet av dette utstyret ut en eller to servicepakkene for operativsystemet, som til slutt ender opp med å undergrave ytelsen av laget, må vi finne en balanse mellom det vi trenger nå, og hva vi trenger i fem år.

Vi kan alltids utvide minnet, men det viser seg at de årene du innser at et par år etter kjøp av maskinen, er dyrere minne, vanligvis, eller ikke lenger minnet er plassert i mer moderne utstyr og en 1 GB modul later deg prisen på gull, som mange bedrifter tror mye utvidelse problemer.

Så måler vi veldig godt fordelene med maskinvare som vi kjøpte for våre selskaper, tar hensyn til kravene i operativsystemet de bruker, for å ha våre datamaskiner i utmerket ytelse under alle årene av livet som har verktøyet som vi kjøpte .

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha