Crepe Myrtle Wood Prosjekter

 Crepe Myrtle er generelt sett på som en dekorativ busk eller lite tre. Den vokser i varmt klima som de i Sør-Europa og USA. De ulike stammer av crepe Myrtle produsere en rekke vakre blomster. Treet i seg selv er et meget hardt tre som kan brukes i båter anvendelser.

 Beskrivelse

 Crepe myrt treet med det vitenskapelige navnet Lagerstroemia indica, kan være så kort som 3 fot eller så høyt som 200 fot ved forfall avhengig av art og hvordan den er kuttet. Det er en relativt hardfør plante og krever minimalt med vedlikehold. Sine vakre blomster lage en vakker prydplante, og dens tre hardt nok, er det nyttig for håndverk.

 Dreiebenk Crafts

 Crepe Myrtle tre er et løvtre. Treet kan vokse til å bli som en diameter på 10 inches og du får kommersielt blokker som du kan slå på din tur. Du kan lage fine boller eller kan slå elegant proporsjonert rom å ligge på din kaffe eller nattbordet. Du kan også aktivere eller stol rekkverk deler, men siden det ikke er den mest tallrike veden du kan ha problemer med å finne nok.

 Arbeid med Branches

 Crepe Myrtle tre seighet gjør dem egnet for bruk i grener canes. Etter fjerning av bark, kan du sand veden til en blank overflate mykt. Arbeide i en god olje, slik som valnøtt olje, vil mørkne tre og gi deg en fin stokk eller spaserstokk. Du må enten kutte treet selv, eller kjenner noen falt ned fra et tre. Kommersielle etater vil ikke ha filialer i lager. Etter orkanen Katrina i New Orleans, mange Crepe Myrtles blåste ned og håndverkere hadde en tilstrekkelig forsyning i mange år.

 Wood Carving

 Det er også mulig å skjære tre crepe myrt. Fordi det er et forholdsvis hardt tre, være sikker på at dine verktøy er skarpt og i god stand før du begynner. Den kompakte korn betyr at du kan skjære statuetter, biler eller noe annet som du ønsker, så lenge du er svært forsiktig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha