Danne Robert Regler og bevegelser av stemmer og urnene Relaterte

 Hvis du ønsker å stemme på en bevegelse ved hjelp av en annen metode for å stemme, en otion m r opprømt med ethod av v SHOOTING bruk. Og hvis du ønsker å spesifisere når avstemningen vil finne sted, en otion m r opprømt å bruke p olls.

 En bevegelse med hensyn til stemme og meningsmålingene

  •  Canâ € ™ t avbryte en høyttaler som har gulvet
  •  Må utlånt
  •  ISNA € ™ t diskutabelt
  •  Kan bli endret
  •  Krever flertall av stemmene
  •  Kan bli revurdert hvis ita € ™ sa negativ stemme på en bevegelse for å gjenåpne urnene

 Forslag om metoden for stemmegivning og meningsmålingene er i orden som tilfeldige bevegelser til enhver tid et valg skal utføres eller når en stemme er i ferd med å bli tatt på en bevegelse. De er tilfeldige hoved bevegelse hvis ingen andre saker venter.

 Velg en metode for å stemme

 Som tilfellet er med mange tilfeldige bevegelser, metoden for stemmegivning kan ofte uformelt vedtatt av general samtykke. En god presiderende offiser noen ganger bare å be om en stemme, som ble vedtatt av enstemmighet, eller å ringe for en telles stemme på sin egen bevegelse.

 Men hvis, uansett grunn, du ønsker en av disse formene eller noen annen metode for å stemme, for eksempel et navneopprop eller signert stemmeseddelen, kan du gjøre den bevegelsen i å få anerkjennelse av stolen.

 Åpning eller lukking av meningsmålingene

 Vanligvis forbundet med ballo, er bevegelsen mot urnen best igjen å stenge av den presiderende offiser som skal behandles. Da han så at alle som ønsker å ha gjort for å kunne stemme, de bare erklære urnene stengt.

 Men hvis noen fram i møtet at Hasna € ™ t kommer, og når stemmene telles havenâ € ™ t, ita € ™ s helt lov til å stemme etternølerne. Men hvis meningsmålingene er inngått enten ved formell bevegelse og stemme på om en uttalelse fra stolen, de kan bare åpnes av et flertall for å tillate etternølerne til å avgi sin stemme.

 Noen ganger Groupà € ™ s vedtekter fastsetter at for å være en skriftlig avstemning. I dette tilfellet, endre formen på stemningen er ikke riktig, fordi selv enstemmig støtte fra alle i møtet kan ¡™ t en membera € ™ s rett kompromiss plikter å bevare taushet.

 Likeledes må en valg thatâ € ™ s gjøres ved avstemning kan ¡™ t bli stoppet av en stemme stemme selv om thereâ € ™ s bare en forvalter eller kandidat, fordi en slik endring en membera € ™ s rett til En skrivebygd stemme cast kompromisser.

 Stemmesedler henter sant uttrykk for viljen til ditt medlemskap på et spørsmål, så hvis ita € ™ s foreskrevet, bør den brukes.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha