Dating etter skilsmisse

Som alle som plutselig står overfor døden, kan enkemenn som ble etterlatt bli overrasket når din ektefelle dør plutselig. Imidlertid kan en annen overraskelse kommer når disse menneskene begynne igjen i verden av dating. Er det riktig person? Hvordan vet du om du ikke bli din tidligere ektefelle snart?

Ekspertene er enige om at disse menneskene ikke er alene, siden ifølge Deborah Moskovitch, Konsulent skilsmisse i Canada, er det flere setninger som en mann eller kvinne kan bruke for å finne en ny partner. Avslutt etter ekteskapet er ikke den beste opplevelsen du kan forvente.

For mange mennesker, kan selvtillit være lav og må helbrede åndelige sår før du begynner å engang tenke på dating igjen. I slike situasjoner folk ofte ser mer forsiktige med nyansettelser, mens andre går umiddelbart til en avtale.

Et aspekt av dating etter skilsmisse er å måtte møte sannheten selv når den andre lagt merke til.

Når du starter dating noen andre og den andre er ikke klar kan være traumatisk og en trigger følelser av sinne, bitterhet, sorg og sjalusi, som Moskovitch, hvis skilsmisse lært ham mye om den verden av dating.

Men som Paul F. Davis, forfatter av "Gjennombrudd for et knust hjerte og Utroskap: 101 grunner til ikke å lure" ". Leve livet ditt på din måte, i dine vilkår og ikke bli sammenlignet med andre" folk virkelig trenger Davis også understreket at det er viktig for en mann eller en kvinne nylig skilt notat at «alle helbrede annerledes."

Moskovitch enig og legger til at det er viktig for en person som nylig har gått gjennom en skilsmisse, så er det viktig å etablere et nettverk, inkludert venner og familie.

Når du går gjennom en skilsmisse, følelser er følelsesmessig ødeleggende og er et hinder for å gå videre.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha