Dato mandag til fredag ​​Rapporter

 Hver fredag ​​Ned produserer en rapport som distribueres i hans selskap. Han ville gjerne i tittelen på rapporten til alltid sist mandag dato. Han lurer på hvordan han kunne ha dynamisk vise datoen for mandagen i inneværende uke.

 Hvis Ned produsert rapporten i Excel til å beregne mandag date ville være veldig enkelt. Dette Excel imidlertid; rapporten i Word. Så oppgaven er ikke så lett. Det er et par metoder du kan bruke, men.

 En tilnærming er å faktisk lage Word-dokumentet for rapporten på mandag. Du trenger ikke å sette noe i rapporten; bare dokumentet som blir brukt ved slutten av uken, for å skape rapporten. Du kan deretter inkludere et felt i overskriften som setter inn datoen dokumentet ble opprettet. Det vil alltid være det mandag som dokumentet ble opprettet.

 Hvis det ikke passer dine behov, kan du prøve å lage en date med en nestet felt. Følgende er en mulighet:

 {Dato \ "MMMM = {{date \ dd '}} -5 åååå"}

 Husk at hvert par av tannregulering må angis ved hjelp av Ctrl + F9. Feltet forbindelse vil arbeide for en masse data, men skal være i trøbbel hvis det fredag ​​som å beregne felt, i løpet av de første fem dagene i måneden. Det er ingen enkel vei rundt dette problemet.

 Den enkleste metoden er å bruke en makro til å sette inn dato. Makroer kan gjøre datoberegninger ganske enkelt. Her er et eksempel på en rask liten makro som kan regne ut riktig dato:

 Sub mandag før i dag
 Trekk fra = Velg, 6, 7, 1, 2, 3, 4, 5)
 Datoformat = "dddd dd / mm / åååå"
 , Datoformat)
 End Sub

 Alt du trenger å gjøre er å plassere innsettingspunktet der du vil at dato og type posisjonering makro. Det kan utføres på en hvilken som helst dag i uken, og det vil alltid plassere den tiden av den forrige mandag.

 Word Tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Ordet her: Dato mandag til fredag ​​Report.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha