De beste hotellene i Lima Peru

Lima er en stor by, og den første beslutningen om å besøke er distriktet foretrukne besøk som meget gode hoteller i Lima, spesielt i det sentrale området av byen, men langt det største utvalget av overnatting god kvalitet kan bli funnet i Miraflores-distriktet.

Det finnes også en rekke billige hoteller i Barranco, like ved strandpromenaden med fantastisk utsikt over havet, herberget har en rekke private og delte rom, 24-timers varmt vann og gratis internettilgang.

Er bare et par kvartaler fra Plaza de Barranco, sosialsenter og har også fordelen av å være nær de store bankene i Peru.

For mellomtoner innkvartering, er et godt valg på Hotel Casa Andina Miraflores. Hotellet ligger i en vakker bygning et par kvartaler fra den blomstrende Kennedy Park i Miraflores, men er rolig nok til å tilby fred og ro når det er nødvendig distriktet.

Hotellet har en restaurant med frokostbuffé i tillegg til Internet wifi i hele bygningen. De moderne rommene er komfortable, velutstyrte og stilfullt innredet. Dette hotellet har vakre ornamenter av den gamle peruanske historie.

Reisende som leter etter en høyere-end opplevelse når du reiser i Lima kan også se et alternativ som Casa Andina Private Collection, også i hjertet av Miraflores. Dette 17-etasjers bygning tilbyr fantastisk utsikt over byen og upåklagelig service.

Hotellet tilbyr også et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert flatskjerm-TV i alle rom, et massasjerom, et fullt utstyrt treningsstudio, badstue, stue og et innendørsbasseng.

Utformingen og innredningen er moderne og den berømte interiørarkitekt som tegnet hotellet valgte å utsette lokale kunstnere, samt innlemme autentiske koloni elementer for å gi hotellet en unik atmosfære.

Ligger øst for Park ligger i nærheten av Surquillo markedet fersk mat, samt innenfor en ganske nær avstand hvis du går til fots, er ruinene av Huaca Pucllana, bygget i det første århundre. Begge hotellene har en ideell beliggenhet for de som ønsker enkel tilgang til butikker Lima, gastronomi og uteliv selvfølgelig.

Kilde: De beste hotellene i Lima Peru

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha