De beste varetekt ordninger for barn

 Når par skilsmisse eller separat, må en domstol avgjøre en varetekt ordning for alle barn. Det er to aspekter til forvaring av barnet forvaring og fysisk varetekt. Den av foreldrene som har foreldreretten kan oppdra barnet som de ønsker. Dette betyr å ta avgjørelser daglig når det gjelder utdanning, fritidsaktiviteter, religion og medisinsk behandling. Fysisk varetekt refererer til hvem av foreldrene barnet skal bo sammen med og for hvilken periode av tid.

 Sole Custody

 Eneansvaret var den hyppigste varetekt avtalen Gjennom 1980-tallet så sent som på 1980-tallet, blir mødre ofte tildelt foreldreretten til sine barn. Barnet vil bare leve med den av foreldrene som er innvilget foreldreretten. I tillegg har denne forelderen eksklusiv rett til å kontrollere barns utdanning. Siden 1990-tallet, domstolene generelt gi eneansvaret for en av foreldrene dersom den andre av foreldrene anses uskikket. En forelder er uegnet hvis det er et problem med misbruk av narkotika eller alkohol eller har en historie med barnemishandling. Fraværende en av disse domstolene omstendigheter er mer sannsynlig å gi felles foreldreansvar.

 Joint Custody

 Felles foreldreansvar har blitt den foretrukne varetekt ordningen siden 1980-tallet kurs nå mener at foreldre bør dele ansvaret for å heve barnet. Felles foreldreansvar er til beste for barnet, fordi det gjør det mulig for barnet å opprettholde et forhold til hver av foreldrene som er nærmest de pre-skilsmisse vilkår som mulig. Når foreldre dele felles fysisk og juridisk varetekt, begge har noe å si på hvordan barnets oppdragelse og barnet passerer nær lik tid lever med hver av foreldrene. Cotter fellesordninger alternative uker, alternerende uker, måneder eller år vekselvis vekselvis.

 Bird Nest vakt

 Fuglereir varetekt er en moderne arrangement av felles foreldreansvar, men sjelden, fordi det kan bli dyrt. Med denne typen felles foreldreansvar for barnet forblir i familiens hjem. Foreldre slår den leve med barnet, vanligvis for seks måneder av gangen. Barnet er i stand til å bo i samme skole og delta i de samme aktivitetene. Den fuglerede varetekt ulempen er at foreldrene betaler for tre boligene: familiens hjem og atskilt fra hver av foreldrene bolig. Noen foreldre også dele den andre boligen, eliminere den tredje, men dette er svært uvanlig.

 Sole Custody

 Eneansvaret er arrangement av de mest usannsynlige vakt. Eneansvaret er tilgjengelig når foreldrene har mer enn ett barn. I dette tilfelle har hver av foreldrene fulle forvaring av minst ett barn. Eneansvaret er sjelden fordi domstolene ikke liker å skille søsken. Men det er omstendigheter der eneansvaret ville være til nytte for alle barn. For eksempel kan hvert barn foretrekker å leve med en annen forelder. I tillegg kan en domstol avgjøre om et barn har spesielle behov, hvis et barn har alvorlige disiplinære problemer eller alle barn vokser best i omsorgen for en annen forelder. I ett tilfelle, kan skille søsken gi mindre skadelig varetekt arrangement for alle barn.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha