De Brain Training spill øker ikke intelligens

De Brain Training spill øker ikke intelligens
Tilbringe flere timer ved hjelp av mental trening spill dataskjerm kan ha liten effekt på hjernen. For å demonstrere dette, en lagenhet kognitiv og Brain Sciences i British Medical Research Council, ledet av Adrian Owen rekruttert mer enn 8.600 personer i alderen mellom 18 og 60 år for å spille på internett, tre ganger i uken, de "intellektuelle spill" utviklet av forskere til bedre hukommelse, resonnering og andre ferdigheter.
 Deltakerne ble sammenlignet med mer enn 2700 personer som har brukt samme tid å surfe på Internett. Alle deltakerne gikk en test av intellektuell koeffisient før og etter forsøket. Resultatene viste at folk som praktiserte Brain Training hadde ingen bedre resultater etter seks uker med praksis at folk blir underholdt bare på internett, ifølge forskerne. Selv i enkelte deler av testpersonene utøver nettverk bedre poengsum enn de som hadde trent i intellektuelle spill vunnet. Studien ble sponset av BBC og publisert i den elektroniske utgaven av tidsskriftet Nature.

«Hvis noen bruker disse spillene fordi de er morsomme er utmerket," sier Adrian Owen. "Men hvis de forventer å forbedre din IQ, våre data tyder på at det ikke vil," la han til. Utvilsomt, forfatterne sier, de konkrete resultatene av kognitive tester av spillene bli bedre med trening. Poenget er at disse fordelene ikke ha noen innvirkning på andre kognitive oppgaver utrente, så ikke gi noen generell forbedring i intelligens.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha