De er en dinosaur på en oljeborings

De er en dinosaur på en oljeborings
Aragosaurus Research Group ved Universitetet i Zaragoza har kommet seg restene av en ny dinosaur, petrobrasaurus, funnet på en oljeboringen i nordlige Patagonia.
 Beskrivelsen av denne nye utgaven har nettopp blitt offentliggjort av det vitenskapelige tidsskriftet Geologica Acta. Studiene, codigiridos av Jose Ignacio Canudo, Aragon Aragosaurus-IUCA gruppe, og Leonardo Salgado, ved University of Comahue, bestemt at dinosaur, en sauropod stor, det kan ha nådd rundt 20 meter lang. Petrobrasaurus presenterer en skarp og liten for et dyr av denne størrelsen, fintannet plante-eater.
 Utgravningen gjennomført mellom september og oktober 2006 lov til å gjenopprette tenner, cervical, rygg, hale del av hip og foran og bak medlemmer. Utvilsomt den mest spektakulære var de to komplette lårben, som virket nesten sammen. Å transportere en kran fossile bein var nødvendig som hver femur 1,60 meter veide rundt 300 kg.
 Petrobrasaurus navn er dedikert til det brasilianske oljeselskapet Petrobras, som kom til å endre plasseringen av brønnen som ble gjort med ingen tunge maskiner til å ødelegge fossiler som dukket opp i 2004, i løpet av de foregående oppgavene for en oljeboring nær Siden Hernandez.
 Reptil tilhører gruppen av sauropoder kalles titanosaurs, som dominerte økosystem av Sør-Amerika i løpet av sen kritt. Petrobrasaurus faktisk kommer fra bergarter av Santonian, om lag 85 millioner år gammel. Denne dinosauren har også gitt paleobiogeographic informasjon, siden det er en fjern slektning av andre afrikanske Titanosaurs, som gir ytterligere bevis på at Afrika og Sør-Amerika ble forent til tidlig kritt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha