De gir stipender for yrker

Grunnleggerne av Andesfjellene og Association of Young Entrepreneurs av kommunen Sandoná klarte 25 stipender for å sikre overlegen til de mest sårbare befolkningen utdanning studenter.

Lenny Saavedra, en ung profesjonell i byen som er en del av unionization, bemerket at fremleggelse av forslaget ble avholdt sent i fjor under en lokalstyre. Han forklarte også at midler til forslaget vil investere $ 25 millioner som stønadsmottakere vil få anledning til å studere den karrieren de ønsker.

Tilsvar, la han til at mottakerne skal studere agro-industrielle teknikk ved Universitetet i Nariño gjennom sin virtuelle klasserommet og gjennom ordningen med forberedende sykluser, det vil si, først vil gå videre tekniske undersøkelser i to år. "Deretter fortsetter studiene i et år for å utfylle teknologi. Til slutt, for to år vil bli viet til å utdype sine kunnskaper til å få sin grad, "sa han.

Han sa denne uken videre i forhandlinger med regjeringen i Nariño til ressursene tildelt i kommunestyret blir registrert ved Universitetet i Nariño med sandoneños slik at studentene kan starte sine læreplaner. Han sa også grunnlaget Los Andes vil gjøre det respektive overvåking, siden de godkjente midlene vil dekke kostnadene for studier i ett år.

Fra: Diario del Sur

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha